Пиріг з тортильи
(покроковий рецепт з фото)
Це неймовірно смачний, ситний, швидкий в приготуванні пиріг з тортильи. Приголомшливе поєднання інгредієнтів. Все настільки просто, що з приготуванням впорається навіть початківець кулінар.
Я розповім, як приготувати пиріг з тортильи. Тонкі коржі тортильи - відмінна заміна тесту. Смачний і ситний пиріг готується просто і з доступних інгредієнтів, тому часу на приготування потрібно зовсім небагато. Цей пиріг з тортильи може виступати як в ролі закуски, так і бути самостійною стравою. Неймовірно ароматний, апетитний, соковитий і дуже ситний. Спробуйте, він не залишить вас байдужим.
- Тортілья - 4 штуки
- Грудка куряча - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Печериці - 150 грам
- Сир - 200 грам
- Крем - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Куряче яйце - 1 штука
Підготуйте всі інгредієнти.
Курячі грудки наріжте невеликими кубиками. Обсмажуйте в розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла.
Додати сіль, посипте спеціями.
Додайте до курки нарізані печериці, обсмажуйте разом.
Сир натріть на дрібній тертці.
Деко застеліть папером для випічки. Покладіть один лист тортильи.
Змастіть лист тортильи сметаною.
Викладіть обсмажені печериці з грудкою.
Накрийте другим листом тортильи, змастіть сметаною.
Зверху викладіть помідори нарізані кружальцями.
Накрийте третім листом тортильи, змастіть сметаною.
Зверху посипте натертим сиром.
Накрийте четвертим листом тортильи. Яйце збийте.
Змастіть збитим яйцем. Надішліть в розігріту духовку до 180 градусів на 15-20 хвилин.
Верх пирога прикрасьте за бажанням. Можна окремо обсмажити печериці і викласти їх зверху або просто посипати зеленню.
Неймовірно соковитий, сирний, ароматний і ситний пиріг з тортильи готовий. Запрошую до столу!