Міні піца на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас немає часу, а хочеться побалувати своїх близьких чимось смачним і гарячим, рецепт цієї страви вам буде дуже доречним. Швидко, просто і дуже смачно.
Виходять красиві і смачні міні піци, які можна з'їсти на сніданок, взяти з собою на дачу або пікнік. Замість булочок можна взяти хлібні коржі (лаваш) і розрізати їх навпіл. Якщо замість булочок взяти хліб і розрізати його на невеликі шматочки, то вийдуть дуже смачні гарячі бутерброди.
- Булочки не солодкі - 3 штуки
- Шинка - 150-200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Сир - 100-150 грам
- Кетчуп, майонез - За смаком (соус)
- Приправа для піци - За смаком
- Зелень кропу - За смаком
1. Приготувати основу для наших міні піц. Булочки розрізати уздовж на дві половинки. Помідори і цибулю промити і порізати дрібними кубиками. Ковбасу теж нарізати такими ж дрібними кубиками. Булочки намазати кетчупом. Зверху присипати приправою для піци. Викласти на булочки начинку в такій послідовності: цибуля, шинка, помідори.
2. Сир натерти на дрібній тертці. Присипати булочки з начинкою тертим сиром. Зверху намазати майонезом. Дрібно нашаткувати кріп і посипати на майонез.
3. Поставити булочки в духовку. Духовку попередньо нагріти до 180 градусів. Випікаються піци 10-15 хвилин.