Міні кукурудзяні собаки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете почастувати друзів цікавою закускою? Приготуйте корн-доги! Їх можна подати з різними соусами, овочами, зеленню, буде дуже смачно! А я розповім, як приготувати міні корн-доги! дивимося.
З цієї кількості клярі можна приготувати приблизно 16-20 кукурудза-угода. Обсяг моїх склянок - 200 мл. Розпушувач я використовую тільки домашнього виробництва, на цьому сайті ви можете знайти рецепт і користуватися, це дуже зручно і в будь-яку хвилину він у вас під рукою з доступних продуктів. У кляр можна додавати будь-які спеції або приправи на свій розсуд, я ж приготувала класичний варіант: тільки сіль, цукор і перець чорний мелений. Дивіться рецепт, пробуйте і діліться враженнями. Хай щастить!
- Заголовок для палітурки - 1 Склянка
- Пшеничне борошно - 1 Склянка(+1 ст.Л)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 0, 3 чайних ложки
- Розпушувач - 4 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1 Склянка
- Сосиски міні - 20 штук
- Масло rafinirovannoe - За смаком (для смаження)
Підготуйте продукти, масло для смаження, фритюрницю або антипригарним каструлю, все буде швидко. Приступимо!
У глибокій посудині з'єднайте кукурудзяну муку з пшеничного, цукром, сіллю, розпушувачем і перцем. Перемішайте.
Вбийте яйце, влейте молоко, віночком з'єднайте всі інгредієнти до отримання гладкої однорідної маси без грудочок.
Готово. Відставте її поки.
З сосисок зніміть оболонки, якщо сосиски звичайні, то поріжте їх на 2 частини, якщо довгі (для хот-догів), в 3 частини. У мене сосиски міні, їх різати не потрібно. Обваляйте сосиски в столовій ложці борошна.
У каструлі розігрійте рафінована олія. Кожну сосиску занурте повністю в густий кляр і відправте в киплячу олію. Це можна зробити щипцями або за допомогою двох виделок, як зручно.
Смажте корн-доги по 3-4 хвилини в киплячій олії.
Готові корн-доги шумівкою дістаньте з масла і покладіть на серветки, щоб прибрати зайвий жир.
Подавайте з кетчупом або улюбленим соусом. Приємного!