Мідії під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Вершки, Морепродукти, Морква, Цибуля, Мідії і гребінці
Виявляється, що не всі в цьому житті пробували морепродукти. Заповнюємо прогалину і готуємо чудові мідії під ароматним вершковим соусом. Блюдо для справжніх гурманів! обов'язково спробуйте!
Пропоную простий рецепт приготування мідій під вершковим соусом. Звичайно ж блюдо сподобається не всім, адже багато хто не люблять морепродуктів, але варто хоча б раз спробувати, перед тим, як крутити носом На гарнір дуже добре підійде паста, також можете додати трохи рибної ікри. Вдалого приготування!
- Мідії - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Борошно - 1 Чайна ложка
- Вершки - 2 склянки
- Сіль - За смаком
Розморожуємо мідії.
Ретельно промиваємо мідії під холодною водою.
Лук подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі до легкої золотистої.
Додаємо до цибулі моркву, порізану кубиками. Перемішуємо і солимо за смаком.
Як тільки морква обжарится, додайте борошно. Ретельно перемішайте.
Засипаємо мідії.
Поступово вливаємо вершки, акуратно перемішуючи масу в каструльці.
На середньо вогні кип'ятимо соус і варимо до легкого загустіння, приблизно 15 хвилин.
Подаємо страву до столу з улюбленим гарніром. Смачного!