Рецепт Мідії під спайсі соусом фото

Мідії під спайсі соусом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Морепродукти , Мідії і гребінці
Рецепти для схуднення
На святковий стіл , День народження , Фуршет , Новий рік
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.

Мого чоловіка і дітей все складніше здивувати на кулінарному терені. Вони у мене стали справжніми гурманами, розбалували я їх. Тому починаю пробувати готувати вишукані страви, і це - одне з таких.

Опис приготування:

Цю закуску варто віднести до азіатської кухні, так як її часто можна побачити в меню японських суші-ресторанів. Tё смак гострий, а головний інгредієнт - морепродукти. Спеціально для вас я описала, як приготувати мідії під спайсі соусом. Їх потрібно подавати перед основною стравою, щоб розігріти апетит.

  • Мідії - 1 кілограм
  • Ікра тобіко - 50 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Твердий сир - 100 грам
  • Соус"Табаско" - За смаком
мідії під спайсі соусом - фото крок 1
Мідії добре почистіть і заздалегідь розморозити. Залиште молюска на одній раковині, а другу приберіть.
мідії під спайсі соусом - фото крок 2
Для соусу з'єднайте дрібно натертий сир з майонезом, ікрою і табаско. Все перемішайте. Вставте в су MIDI.
мідії під спайсі соусом - фото крок 3
Запікайте мідії в розігрітій до 200 градусах духовці протягом 10 хвилин. Приємною дегустації, дорогі гурмани!

Схожі рецепти