Мідії під спайсі соусом
(покроковий рецепт з фото)
Мого чоловіка і дітей все складніше здивувати на кулінарному терені. Вони у мене стали справжніми гурманами, розбалували я їх. Тому починаю пробувати готувати вишукані страви, і це - одне з таких.
Цю закуску варто віднести до азіатської кухні, так як її часто можна побачити в меню японських суші-ресторанів. Tё смак гострий, а головний інгредієнт - морепродукти. Спеціально для вас я описала, як приготувати мідії під спайсі соусом. Їх потрібно подавати перед основною стравою, щоб розігріти апетит.
- Мідії - 1 кілограм
- Ікра тобіко - 50 грам
- Майонез - 100 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Соус "табаско" - За смаком
Мідії добре почистіть і заздалегідь розморозити. Залиште молюска на одній раковині, а другу приберіть.
Для соусу з'єднайте дрібно натертий сир з майонезом, ікрою і табаско. Все перемішайте. Вставте в су MIDI.
Запікайте мідії в розігрітій до 200 градусах духовці протягом 10 хвилин. Приємною дегустації, дорогі гурмани!