Рецепт Медальйони з картоплею фото

Медальйони з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт дуже простого і смачного блюда, яке готується без особливих хитрувань і складних кулінарних маніпуляцій. Пропоную приготувати медальйони з картоплею.

Опис приготування:

Оперативно обсмажити м'ясо на сковороді, доведемо його до готовності, додамо картоплю, спеції і зелень. Смачне, ароматне і ситне блюдо готове! Медальйони зі свинини урізноманітнюють ваш раціон і неодмінно припадуть до смаку всій родині. Головна задача - не перепечеться м'ясо і зберегти його м'якість і соковитість. Готуються медальйони за цим рецептом без довгого списку продуктів і попереднього маринування. Все дуже просто і досить швидко, сподіваюся вам сподобається!

  • Свинина - 500 грам (м'якоть)
  • Картопля - 6-8 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Бульйон - 100 мілілітрів (м'ясної)
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Розмарин - За смаком
  • Зелень - За смаком
медальйони з картоплею - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
медальйони з картоплею - фото крок 2
Картопля очистіть і відваріть в підсоленій воді до готовності (не розварюються).
медальйони з картоплею - фото крок 3
М'ясо наріжте на порційні шматки, товщиною 2-3 см і відбийте з двох сторін. Натріть сіллю і спеціями за смаком.
медальйони з картоплею - фото крок 4
Обсмажте медальйони з двох сторін на сильному вогні. Потім вогонь збавте і доведіть м'ясо до готовності.
медальйони з картоплею - фото крок 5
Готове м'ясо вийміть, а на цій же сковороді обсмажте нарізаний пір'ям цибулю.
медальйони з картоплею - фото крок 6
Додайте до цибулі вершкове масло і нарізану кружечками картоплю. Обережно перемішайте і злегка обсмажте все разом пару хвилин.
медальйони з картоплею - фото крок 7
Додайте м'ясний бульйон і розкладіть зверху обсмажені медальйони. Посипте все розмарином і свіжою зеленню, накрийте сковороду кришкою і на невеликому вогні все прогрійте. Медальйони з картоплею готові.
медальйони з картоплею - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти