Медальйони з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт дуже простого і смачного блюда, яке готується без особливих хитрувань і складних кулінарних маніпуляцій. Пропоную приготувати медальйони з картоплею.
Опис приготування:
Оперативно обсмажити м'ясо на сковороді, доведемо його до готовності, додамо картоплю, спеції і зелень. Смачне, ароматне і ситне блюдо готове! Медальйони зі свинини урізноманітнюють ваш раціон і неодмінно припадуть до смаку всій родині. Головна задача - не перепечеться м'ясо і зберегти його м'якість і соковитість. Готуються медальйони за цим рецептом без довгого списку продуктів і попереднього маринування. Все дуже просто і досить швидко, сподіваюся вам сподобається!
- Свинина - 500 грам (м'якоть)
- Картопля - 6-8 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
- Вершкове масло - 30 грам
- Бульйон - 100 мілілітрів (м'ясної)
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Розмарин - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Картопля очистіть і відваріть в підсоленій воді до готовності (не розварюються).
М'ясо наріжте на порційні шматки, товщиною 2-3 см і відбийте з двох сторін. Натріть сіллю і спеціями за смаком.
Обсмажте медальйони з двох сторін на сильному вогні. Потім вогонь збавте і доведіть м'ясо до готовності.
Готове м'ясо вийміть, а на цій же сковороді обсмажте нарізаний пір'ям цибулю.
Додайте до цибулі вершкове масло і нарізану кружечками картоплю. Обережно перемішайте і злегка обсмажте все разом пару хвилин.
Додайте м'ясний бульйон і розкладіть зверху обсмажені медальйони. Посипте все розмарином і свіжою зеленню, накрийте сковороду кришкою і на невеликому вогні все прогрійте. Медальйони з картоплею готові.
Смачного!