Майонезне куряче тісто
(покроковий рецепт з фото)
Гарне, довго зберігається і не твердне тісто на курник на майонезі. Дуже добре підходить для випікання не тільки курника, але і пирогів будь-якої складності.
З готовим тестом на майонезі працювати одне задоволення. Стіл годі й присипати борошном, тісто саме по собі маслини і еластичне. Спробуйте цей рецепт тесту на курник на майонезі в домашніх умовах. Пироги виходять дуже смачними і насиченими.
- Борошно - 4 склянки
- Дріжджі - 25 грам
- Сіль - За смаком
- Цукор - 3 чайних ложки
- Майонез - 150 грам
- Вода - 1 Склянка
Розведіть в теплій воді дріжджі. Додайте чайну ложку борошна і цукру. Чекаємо 5 хвилин поки піднімуться дріжджі.
Додайте 150 грам майонезу.
Додайте сіль і 2 чайні ложечки цукру. Перемішайте.
Поступово засипаємо просіяне борошно.
Настояти тісто пів години, щоб воно підійшло. Наберіть теплої води в каструлю, тісто помістіть в кульок. Опустіть в воду.
Через пів години тісто підніметься і з ним можна працювати!