Майонез з кешью
(покроковий рецепт з фото)
Горіхи кешью - ідеальна основа для соусів. У цьому рецепті я розповім, як приготувати майонез з кешью. Це корисна альтернатива класичному варіанту, але без шкідливих жирів і консервантів.
Часник можна не додавати, якщо не любите. Лимонний сік можна замінити натуральним яблучним оцтом. Зберігати соус можна в холодильнику 2-3 дня. Враховуйте, що в холодильнику майонез стає трохи гущі. Майонез з кешью підійде для салатів і як соус до основної страви.
- Кешью - 100 грам
- Вода - 100-150 мілілітрів
- Лимон - 1/3 штуки
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Цукор - 1/3 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
Підготуйте всі інгредієнти.
Кешью замочіть в гарячій воді на півгодини.
З лимона вичавіть сік. Часник очистіть від шкірки.
Подрібніть всі інгредієнти, крім води, блендером.
Воду вливайте поступово, до бажаної консистенції.
Майонез з кешью готовий, смачного!