Рецепт Майонез з кешью фото

Майонез з кешью
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Горіхи , Кешью
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 40 хв.

Горіхи кешью - ідеальна основа для соусів. У цьому рецепті я розповім, як приготувати майонез з кешью. Це корисна альтернатива класичному варіанту, але без шкідливих жирів і консервантів.

Опис приготування:

Часник можна не додавати, якщо не любите. Лимонний сік можна замінити натуральним яблучним оцтом. Зберігати соус можна в холодильнику 2-3 дня. Враховуйте, що в холодильнику майонез стає трохи гущі. Майонез з кешью підійде для салатів і як соус до основної страви.

  • Кешью - 100 грам
  • Вода - 100-150 мілілітрів
  • Лимон - 1/3 штуки
  • Гірчичний - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Цукор - 1/3 чайних ложки
  • Часник - 1 зубчик
майонез з кешью - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
майонез з кешью - фото крок 2
Кешью замочіть в гарячій воді на півгодини.
майонез з кешью - фото крок 3
З лимона вичавіть сік. Часник очистіть від шкірки.
майонез з кешью - фото крок 4
Подрібніть всі інгредієнти, крім води, блендером.
майонез з кешью - фото крок 5
Воду вливайте поступово, до бажаної консистенції.
майонез з кешью - фото крок 6
Майонез з кешью готовий, смачного!

Схожі рецепти