Рецепт Mawltaşen фото

Mawltaşen
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Mawltaşen - це німецькі пельмені. Вони відрізняються і формою, фаршем і смак у них інший. Але цей чудовий рецепт, яким я хочу поділитися, урізноманітнює звичне блюдо. Давайте приготовим!

Опис приготування:

Процес приготування Маульташ захоплюючий. Коли підготовлені фарш і тісто, то виготовлення самих пельменів відбувається дуже швидко. Тому воду для відварювання, можна ставити відразу як почали ліпити вироби. До речі, маульташен можна заморожувати також як і звичайні пельмені. Дуже сподіваюся, що рецепт вам сподобається.

  • Борошно пшеничне - 2, 5-3 склянки
  • Яєчні жовтки - 5 штук(4 - в тісто, 1 - для з'єднання при формуванні)
  • Вода - 80-100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Фарш м'ясний - 500 грам (змішаний)
  • Шпинат - 200 грам (свіжомороженої або свіжий)
  • Кнопка - 3 скибочки (або булочка середнього розміру, несолодка)
  • Молоко - 50 мілілітрів (для замочування батона)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Чорний перець - За смаком (мелений)
  • Петрушка - За смаком (за бажанням і смаку)
Mawltaşen - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Замочіть в молоці батон. Разморозьте шпинат і відіжміть рідину.
Mawltaşen - фото крок 2
Зробіть тісто. Змішайте борошно з яйцями, водою і сіллю.
Mawltaşen - фото крок 3
Замісити м'яке тісто.
Mawltaşen - фото крок 4
Окремо в чаші змішайте: фарш, шпинат, віджатий від молока і подрібнений батон, сіль, перець, дрібно рубаний лук і петрушку.
Mawltaşen - фото крок 5
Ретельно перемішайте.
Mawltaşen - фото крок 6
Відокремте від тесту невелику частину тесту і розкачати в прямокутник. Чим довше він буде, тим менша кількість разів доведеться розгортати. Розкладіть на невеликій відстані один від одного фарш.
Mawltaşen - фото крок 7
Один з країв тесту змастіть жовтком. Загорніть на начинку спочатку ту частину тесту, яка змазана жовтком, потім загорніть край змащений жовтком.
Mawltaşen - фото крок 8
Відстань між маульташен притисніть пальцями, щоб їх розділити один від одного.
Mawltaşen - фото крок 9
Розріжте і по краях пройдіться виделкою. Відваріть німецькі пельмені в киплячій воді протягом 10-15 хвилин.
Mawltaşen - фото крок 10
Подавати їх можна як з бульйоном, так і без, з вершковим маслом.
Mawltaşen - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти