Мастава узбецькою
(покроковий рецепт з фото)
Мастава - це узбецький суп з баранини з рисом і овочами. Такий пекучий супчик припаде до смаку любителям гострого і незвичайного. Розповім, як приготувати мастава узбецькою.
Мастава - відмінний варіант для сніданку після рясного застілля. Сильна половина людства оцінить по достоїнству цей рецепт. А готується цей суп в найкоротші терміни і при мінімумі зусиль. Всі інгредієнти попередньо обсмажуються, тому готуються дуже швидко. Спробуйте приготувати мастава - і не пошкодуєте.
- Баранина - 600 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Мал - 0, 5 склянки
- Braai - 1 пучок
- Кріп - 0, 5 пучка
- Кисле молоко - 4 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Чорний перець горошок - 6 штук
- Запашний перець - 4 штуки
- Зіра мелена - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1
М'ясо порізати середніми шматочками.
2
Морква, цибуля і картопля очистіть.
3
Наріжте картоплю кубиками, цибуля -
Півкільцями, помідори - часточками.
Півкільцями, помідори - часточками.
4
Обсмажте шматочки м'яса на рослинній олії протягом 8 хвилин.
5
Покладіть в каструлю овочі. Додайте м'ясо і готуйте 15 хвилин.
6
Додайте воду, доведіть до кипіння і зніміть піну.
7
Киньте картопля в воду і варіть 7 хвилин.
8
Додайте рис і готуйте 10 хвилин.
9
Додайте перець, лавровий лист, сіль і зварної шов 5 хвилин.
10
Додайте кінзу, кріп і датою настоятися під кришкою 10-15 хвилин.
11
При подачі на стіл заправте кислим молоком. Смачного!