Рецепт Мастава узбецькою фото

Мастава узбецькою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо, Овочі, Крупи, Помідор, Морква, Баранина, Цибуля, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Супи

Мастава - це узбецький суп з баранини з рисом і овочами. Такий пекучий супчик припаде до смаку любителям гострого і незвичайного. Розповім, як приготувати мастава узбецькою.

Мастава - відмінний варіант для сніданку після рясного застілля. Сильна половина людства оцінить по достоїнству цей рецепт. А готується цей суп в найкоротші терміни і при мінімумі зусиль. Всі інгредієнти попередньо обсмажуються, тому готуються дуже швидко. Спробуйте приготувати мастава - і не пошкодуєте.

  • Баранина - 600 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Помідори - 4 штуки
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Braai - 1 пучок
  • Кріп - 0, 5 пучка
  • Кисле молоко - 4 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Чорний перець горошок - 6 штук
  • Запашний перець - 4 штуки
  • Зіра мелена - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
1
М'ясо порізати середніми шматочками.
2
Морква, цибуля і картопля очистіть.
3
Наріжте картоплю кубиками, цибуля -
Півкільцями, помідори - часточками.
4
Обсмажте шматочки м'яса на рослинній олії протягом 8 хвилин.
5
Покладіть в каструлю овочі. Додайте м'ясо і готуйте 15 хвилин.
6
Додайте воду, доведіть до кипіння і зніміть піну.
7
Киньте картопля в воду і варіть 7 хвилин.
8
Додайте рис і готуйте 10 хвилин.
9
Додайте перець, лавровий лист, сіль і зварної шов 5 хвилин.
10
Додайте кінзу, кріп і датою настоятися під кришкою 10-15 хвилин.
11
При подачі на стіл заправте кислим молоком. Смачного!

Схожі рецепти