Димляма узбецькою
(покроковий рецепт з фото)
Узбецька кухня давно підкорила серця багатьох. Їх страви дуже смачні і наваристі. Сьогодні я розповім вам, як приготувати димляму узбецькою. По суті, це класичне рагу.
Блюдо готується дуже легко, ніяких зусиль не потрібно. Головне підшукати добру курдючное сало, тоді бульйон вийде прозорий. Димляма обов'язково сподобається вашій родині і гостям. У цю страву можна додати баклажани, помідори і болгарський перець - чим більше овочів, тим менше води потрібно. Подавайте це блюдо, викладаючи на тарілку шарами в зворотному порядку, т. Це. Починайте з капусти. Смачного!
- Морква - 500 грам
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Білокачанна капуста - 500 грам
- Курдючне сало - 400 грам
- Сіль і перець чорний - За смаком
- Баранячі ребра - 1 кілограм
- Цибуля - 4 штуки
1
М'ясо очистите і розділіть на порційні шматки по ребрах.
2
Курдючне сало наріжте шматочками не більше 1 см. Викладіть їх на дно казана, зверху покладіть м'ясо і трохи посоліть.
3
Овочі очистіть і наріжте великими шматками, цибулю кільцями. На м'ясо викладіть цибулю, потім моркву і картоплю. Приправте сіллю і перцем. Зверху посипте насінням коріандру за смаком.
4
Капусту розрізати на 4 частини і розберіть на листя. Листя викладіть щільно поверх овочів. У казан додайте 3/4 склянки води, накрийте кришкою і поставте на сильний вогонь готуватися. Як тільки почуєте звук присмажуватися сала, зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте 1 час.
5
Смачного!