Димляма узбецькою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Узбецька кухня давно підкорила серця багатьох. Їх страви дуже смачні і наваристі. Сьогодні я розповім вам, як приготувати димляму узбецькою. По суті, це класичне рагу.
Опис приготування:
Блюдо готується дуже легко, ніяких зусиль не потрібно. Головне підшукати добру курдючное сало, тоді бульйон вийде прозорий. Димляма обов'язково сподобається вашій родині і гостям. У цю страву можна додати баклажани, помідори і болгарський перець - чим більше овочів, тим менше води потрібно. Подавайте це блюдо, викладаючи на тарілку шарами в зворотному порядку, т. Це. Починайте з капусти. Смачного!
- Морква - 500 грам
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Білокачанна капуста - 500 грам
- Курдючне сало - 400 грам
- Сіль і перець чорний - За смаком
- Баранячі ребра - 1 кілограм
- Цибуля - 4 штуки
1
М'ясо очистите і розділіть на порційні шматки по ребрах.
2
Курдючне сало наріжте шматочками не більше 1 см. Викладіть їх на дно казана, зверху покладіть м'ясо і трохи посоліть.
3
Овочі очистіть і наріжте великими шматками, цибулю кільцями. На м'ясо викладіть цибулю, потім моркву і картоплю. Приправте сіллю і перцем. Зверху посипте насінням коріандру за смаком.
4
Капусту розрізати на 4 частини і розберіть на листя. Листя викладіть щільно поверх овочів. У казан додайте 3/4 склянки води, накрийте кришкою і поставте на сильний вогонь готуватися. Як тільки почуєте звук присмажуватися сала, зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте 1 час.
5
Смачного!