Рецепт Димляма узбецькою фото

Димляма узбецькою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Овочі , Баранина
ПП рецепти , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Узбецька кухня давно підкорила серця багатьох. Їх страви дуже смачні і наваристі. Сьогодні я розповім вам, як приготувати димляму узбецькою. По суті, це класичне рагу.

Опис приготування:

Блюдо готується дуже легко, ніяких зусиль не потрібно. Головне підшукати добру курдючное сало, тоді бульйон вийде прозорий. Димляма обов'язково сподобається вашій родині і гостям. У цю страву можна додати баклажани, помідори і болгарський перець - чим більше овочів, тим менше води потрібно. Подавайте це блюдо, викладаючи на тарілку шарами в зворотному порядку, т. Це. Починайте з капусти. Смачного!

  • Морква - 500 грам
  • Картопля - 1, 5 кілограма
  • Білокачанна капуста - 500 грам
  • Курдючне сало - 400 грам
  • Сіль і перець чорний - За смаком
  • Баранячі ребра - 1 кілограм
  • Цибуля - 4 штуки
1
М'ясо очистите і розділіть на порційні шматки по ребрах.
2
Курдючне сало наріжте шматочками не більше 1 см. Викладіть їх на дно казана, зверху покладіть м'ясо і трохи посоліть.
3
Овочі очистіть і наріжте великими шматками, цибулю кільцями. На м'ясо викладіть цибулю, потім моркву і картоплю. Приправте сіллю і перцем. Зверху посипте насінням коріандру за смаком.
4
Капусту розрізати на 4 частини і розберіть на листя. Листя викладіть щільно поверх овочів. У казан додайте 3/4 склянки води, накрийте кришкою і поставте на сильний вогонь готуватися. Як тільки почуєте звук присмажуватися сала, зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте 1 час.
5
Смачного!

Схожі рецепти