Маслюки з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
А ви вже готували гриби в мультиварці? Ну що ж, саме час приготувати смачні маслюки з картоплею і цибулею. Ситне, ароматне блюдо, яке не потребує від вас особливих зусиль! Готуйте з задоволенням!
Як приготувати маслюки з картоплею в мультиварці в домашніх умовах? Все дуже просто! У мене були заморожені маслюки, я їх розморозив і проварив з цибулею 15 хвилин. Потім помістив в чашу мультиварки, попередньо змащену оливковою олією, додав картопля, цибуля і спеції. Виставив режим "випічка" 45 хвилин. Готову страву присипав зеленню і переклав в керамічний посуд, от і все. Удачі в приготуванні!
- Масло - 120 грам (заморожені)
- Картопля - 500 грам (молодий)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Кріп - 1 За смаком
Гриби промийте і киньте в окріп з цибулею на 15 хвилин. Це робиться для дезінфекції грибів.
Картопля миємо й нарізаємо шматочками.
Лук і кріп дрібно нарізаємо.
На дно чаші мультиварки вливаємо оливкову олію. Кладемо відварені гриби і цибулю.
Зверху кладемо картопля. Сіль і перець за смаком. Готуємо в режимі "випічка" з 45 хвилин.
Для 10 хвилин до закінчення програми відкрийте кришку, присипте блюдо дрібно порізаним кропом і перемішайте.
Смачного!