Рецепт Смажені маслюки фото

Смажені маслюки
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Гриби, Масло
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Якщо ви повернулися з "тихого полювання" з трофеями, пропоную вам їх посмажити! Дуже простий рецепт приготування відмінною грибний закуски - смажених маслюків. З овочами і скибочкою бородинского - то, що треба!

У маслюків дуже характерна капелюшок, через неї вони так і називаються, адже вона досить слизька і масляниста. Але гриби ці дуже смачні. При смаженні вони особливо не зажарюють, т.К. Досить слизькі, зате смак і аромат у них приголомшливі! Щоб приготувати смажені маслюки, раджу їх перш відварити, тоді вони будуть смачніше.

  • Масло - 500 грам
  • Цибуля - 0, 5-1 штуки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - 1-2 штук
смажені маслюки - фото крок 1
Гриби підготуйте: промийте гарненько, видаліть у них обов'язково слизьку плівку з капелюшків. Якщо пориста частина під капелюшком занадто виражена, її теж обріжте.
смажені маслюки - фото крок 2
Потім гриби пару раз ще промийте, залийте водою холодної, доведіть до кипіння, проваріть пару хвилин, після чого воду злийте. Ще раз залийте холодною водою, знову дайте закипіти. Варіть уже хвилин 15-20.
смажені маслюки - фото крок 3
Розігрійте пательню, налийте в неї масла рослинного трохи, викладіть гриби відварені, додайте цибулю, порізаний кубиками. Гарненько посоліть, додайте спецій за смаком і лавровий лист. Смажте до готовності лука.
смажені маслюки - фото крок 4
Готові смажені маслюки можуть бути використаний в салатах, їх також можна просто подати з хлібом.
смажені маслюки - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти