Смажені маслюки

Смажені маслюки
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв.
Якщо ви повернулися з "; тихого полювання" з трофеями, пропоную вам їх посмажити! Дуже простий рецепт приготування відмінною грибний закуски — смажених маслюків. З овочами і скибочкою бородинского — то, що треба!

опис приготування:

У маслюків дуже характерна капелюшок, через неї вони так і називаються, адже вона досить слизька і масляниста. Але гриби ці дуже смачні. При смаженні вони особливо не зажарюють, т.к. досить слизькі, зате смак і аромат у них приголомшливі! Щоб приготувати смажені маслюки, раджу їх перш відварити, тоді вони будуть смачніше.

  • масло— 500 грам
  • Цибуля— 0,5-1 штуки
  • Масло рослинне— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Лавровий лист— 1-2 штук
смажені маслюки - фото крок 1 гриби підготуйте: промийте гарненько, видаліть у них обов'язково слизьку плівку з капелюшків. Якщо пориста частина під капелюшком занадто виражена, її теж обріжте.

смажені маслюки - фото крок 2 Потім гриби пару раз ще промийте, залийте водою холодної, доведіть до кипіння, проваріть пару хвилин, після чого воду злийте. Ще раз залийте холодною водою, знову дайте закипіти. Варіть уже хвилин 15-20.

смажені маслюки - фото крок 3 Розігрійте пательню, налийте в неї масла рослинного трохи, викладіть гриби відварені, додайте цибулю, порізаний кубиками. гарненько посоліть, додайте спецій за смаком і лавровий лист. Смажте до готовності лука.

смажені маслюки - фото крок 4 Готові смажені маслюки можуть бути використаний в салатах, їх також можна просто подати з хлібом.

смажені маслюки - фото крок 5 Смачного!

Схожі рецепти

Смажені маслюки з картоплею

Смажені маслюки з картоплею

Якщо вам пощастило набрати в лісі свіженьких маслюків, ось вам — рецепт смажених маслюків з картоплею, мабуть самого простого блюда, яке можна приготувати з цих грибів. Смачно і просто. опис приготування: Маслюки підлягають різним способам обробки: їх гасять, заварювати, смажать, маринують, со...

читати далі
Мариновані маслюки смажені

Мариновані маслюки смажені

А ви пробували гриби злегка підсмажити, а потім замаринувати? Якщо ні, обов'язково варто хоч раз спробувати, не сподобається — залежить лише від вас, ніколи не пізно повернуться до "; класиці ";. А мені подобається! опис приготування: Це зрозумілий і простий рецепт приготування маринованих мас...

читати далі
Солоні маслюки смажені

Солоні маслюки смажені

Просте і легке блюдо для тих, кому не хочеться довго возитися з грибами. Солоні гриби спершу варимо, а потім смажимо на сковороді з цибулею. На гарнір можна приготувати що завгодно, виходить смачно! опис приготування: Це класичний рецепт приготування солоних маслюків смажених. Все робиться дуж...

читати далі
Мариновані маслюки без оцту

Мариновані маслюки без оцту

Готуємо прекрасну консервацію на зиму — мариновані маслюки без оцту. Раніше я маринував гриби з оцтом, тепер же заміняю його лимонною кислотою, так корисніше. Спробуйте і ви! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування маринованих маслюків без оцту. Рецепт дуже простий, головне —...

читати далі
Мариновані маслюки без закачування

Мариновані маслюки без закачування

Початок вересня — період збору маслюків, а якщо вам пощастило, як і мені назбирати пару відер цих чудових грибочків, рекомендую їх замаринувати на зиму, виходить дуже смачно! опис приготування: До вашої уваги простий рецепт приготування маринованих маслюків без закачування. Готові маслюки збер...

читати далі