Рецепт Маслюки, смажені з цибулею фото

Маслюки, смажені з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гриби , Цибуля , Масло
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Блюдо особливо сподобається тим, хто цінує простоту. Вам не доведеться довго стояти біля плити, щоб приготувати ароматні і смачні маслюки, смажені з цибулею. Готуйте з любов'ю!

Опис приготування:

Це простий рецепт приготування маслюків, смажених з цибулею. Маслюки слід очистити і промити перед тим, як починати приготування. Потім гриби відварюються в підсоленій воді, після чого обсмажуються на сковороді з цибулею. Спеції та трави вибирайте свої улюблені, я, наприклад, скористався італійськими травами. Хай щастить!

  • Масло - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Спеції та трави - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Петрушка - За смаком
масло, смажені з цибулею - фото крок 1
Маслюки ретельно промиваємо і очищаємо від плівок. Потім доводимо до кипіння в підсоленій воді.
масло, смажені з цибулею - фото крок 2
Знову промиваємо, заливаємо холодною водою і варимо 30-40 хвилин, сіль за смаком.
масло, смажені з цибулею - фото крок 3
Ще раз промиваємо маслюки.
масло, смажені з цибулею - фото крок 4
Смажимо гриби на соняшниковій олії, вони повинні зарум'яниться.
масло, смажені з цибулею - фото крок 5
Кладемо дрібно порізану цибулю.
масло, смажені з цибулею - фото крок 6
Обсмажуємо до готовності лука, додаємо трави і спеції за смаком.
масло, смажені з цибулею - фото крок 7
Прикрашаємо блюдо петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти