Рецепт Маслюки, смажені з цибулею фото

Маслюки, смажені з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Гриби, Цибуля, Масло
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Блюдо особливо сподобається тим, хто цінує простоту. Вам не доведеться довго стояти біля плити, щоб приготувати ароматні і смачні маслюки, смажені з цибулею. Готуйте з любов'ю!

Це простий рецепт приготування маслюків, смажених з цибулею. Маслюки слід очистити і промити перед тим, як починати приготування. Потім гриби відварюються в підсоленій воді, після чого обсмажуються на сковороді з цибулею. Спеції та трави вибирайте свої улюблені, я, наприклад, скористався італійськими травами. Хай щастить!

  • Масло - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Спеції та трави - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Петрушка - За смаком
масло, смажені з цибулею - фото крок 1
Маслюки ретельно промиваємо і очищаємо від плівок. Потім доводимо до кипіння в підсоленій воді.
масло, смажені з цибулею - фото крок 2
Знову промиваємо, заливаємо холодною водою і варимо 30-40 хвилин, сіль за смаком.
масло, смажені з цибулею - фото крок 3
Ще раз промиваємо маслюки.
масло, смажені з цибулею - фото крок 4
Смажимо гриби на соняшниковій олії, вони повинні зарум'яниться.
масло, смажені з цибулею - фото крок 5
Кладемо дрібно порізану цибулю.
масло, смажені з цибулею - фото крок 6
Обсмажуємо до готовності лука, додаємо трави і спеції за смаком.
масло, смажені з цибулею - фото крок 7
Прикрашаємо блюдо петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти