Маслюки, смажені з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо особливо сподобається тим, хто цінує простоту. Вам не доведеться довго стояти біля плити, щоб приготувати ароматні і смачні маслюки, смажені з цибулею. Готуйте з любов'ю!
Це простий рецепт приготування маслюків, смажених з цибулею. Маслюки слід очистити і промити перед тим, як починати приготування. Потім гриби відварюються в підсоленій воді, після чого обсмажуються на сковороді з цибулею. Спеції та трави вибирайте свої улюблені, я, наприклад, скористався італійськими травами. Хай щастить!
- Масло - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Спеції та трави - За смаком
- Сіль - За смаком
- Петрушка - За смаком
Маслюки ретельно промиваємо і очищаємо від плівок. Потім доводимо до кипіння в підсоленій воді.
Знову промиваємо, заливаємо холодною водою і варимо 30-40 хвилин, сіль за смаком.
Ще раз промиваємо маслюки.
Смажимо гриби на соняшниковій олії, вони повинні зарум'яниться.
Кладемо дрібно порізану цибулю.
Обсмажуємо до готовності лука, додаємо трави і спеції за смаком.
Прикрашаємо блюдо петрушкою. Смачного!