Маринований товстолобик

Маринований товстолобик
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Побалуйте себе смачною рибною закускою на всі випадки життя. Приготувати маринованого товстолобика в домашніх умовах не складе труднощів. Дивіться і записуйте простий покроковий рецепт.

опис приготування:

Товстолобика можна маринувати або солити. Щоб прибрати неприємний запах риби, а у товстолобика він досить незвичайний, додаємо столовий оцет 9%. Також для приготування маринованого товстолобика візьміть лаврового листа пару штук, чорний перець горошком і середню цибулину.

  • товстолобик— 1 штука
  • вода— 0,5 L
  • сіль— 100 грам
  • оцет 9%  — 100 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • Лавровий лист, перець горошком— За смаком
  • Масло рослинне— 200-300 мілілітрів
маринований товстолобик - фото крок 1 Отже, рибку свіжу насамперед необхідно помити.

маринований товстолобик - фото крок 2 Відріжте у неї голову, хвіст і плавники, попатраєте рибу. До речі, з голови і хвоста виходить смачна юшка — господиням на замітку.

маринований товстолобик - фото крок 3 Потім рибу поріжте на шматочки.

маринований товстолобик - фото крок 4 Вони повинні бути невеликими і тонкими, товщиною в 1-2 см.

маринований товстолобик - фото крок 5 Тепер змішайте воду з сіллю, викладіть в неї рибку і залиште для соління хвилин на 40.

маринований товстолобик - фото крок 6 Потім додайте оцет, перемішайте і залиште ще на 40 хвилин.

маринований товстолобик - фото крок 7 через 40 хвилин рибку дістаньте з маринаду, підготуйте чисту банку.
Поріжте цибулю великими шматочками, візьміть лавровий лист (2-3 штуки) і чорний перець горошком.

маринований товстолобик - фото крок 8 У банку викладіть щільно рибку, чергуйте її з цибулею, додайте лавровий лист і перець горошком. Залийте все рослинним маслом, щоб то злегка покривало рибку. Надішліть в холодильник на ніч або на добу. Хоча вже і через пару годин рибку можна їсти.

маринований товстолобик - фото крок 9 Готовий маринований товстолобик подавати найкраще з лимончиком, зеленню і морквою. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Смажений товстолобик

Смажений товстолобик

Якщо ви любите рибку, вам обов'язково потрібно спробувати приготувати цей смажений товстолобик. Ніжний всередині і з хрусткою скоринкою, він уб'є своїм смаком дорослих і дітей. рекомендую рецепт! опис приготування: Щоб зробити рибку ще духмяний і смачний, я рекомендую використовувати для панір...

читати далі
Товстолобик по-домашньому

Товстолобик по-домашньому

Смачна вечеря приготувати легко, я вам зараз розповім, як приготувати товстолобика по-домашньому, щоб вийшло смачно, ароматно і ситно. дивіться рецепт! опис приготування: Щоб картопля була після запікання м'яким, влийте трохи гарячої води, коли вона буде кипіти, пар зробить вашу картопельку ні...

читати далі
Товстолобик в духовці у фользі

Товстолобик в духовці у фользі

Для любителів запеченої риби без зайвих спецій і інших добавок пропоную відмінний рецепт приготування товстолобика в духовці у фользі. Ніжна і смачна риба без клопоту. опис приготування: Простий класичний рецепт товстолобика в духовці у фользі ідеально підходить для дітей і дорослих. Приготова...

читати далі
Товстолобик в духовці

Товстолобик в духовці

Товстолобик - смачна риба, але в ній дуже багато дрібних кісточок. Сьогодні розповім вам, як приготувати товстолобика в духовці так, щоб дрібні кісточки практично не відчувалися. Запечемо в солі. опис приготування: Багато хто не вірить, що риба, запечена в шарі солі має ідеальний смак. Але це ...

читати далі
Товстолобик в фользі

Товстолобик в фользі

Товстолобик для мене найулюбленіша рибка, я її обожнюю, причому в будь-якому вигляді, але найкращий варіант — це запекти товстолобика в фользі, додавши скибочки лимона, тоді риба виходить особливо смачною. опис приготування: У цьому рецепті я хочу розповісти вам, як приготувати товстолобика в ...

читати далі