Рецепт Смажений товстолобик фото

Смажений товстолобик
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Товстолобик
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.

Якщо ви любите рибку, вам обов'язково потрібно спробувати приготувати цей смажений товстолобик. Ніжний всередині і з хрусткою скоринкою, він уб'є своїм смаком дорослих і дітей. Рекомендую рецепт!

Опис приготування:

Щоб зробити рибку ще духмяний і смачний, я рекомендую використовувати для панірування не просто борошно, а додати цедру лимона і спеції. Подавати до столу смажену рибу можна з гарніром, соусом або овочами.

  • Стейк товстолобика - 3 штуки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Спеції - За смаком (для риби)
смажений товстолобик - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
смажений товстолобик - фото крок 2
Рибку промийте, обсушити і наріжте стейк навпіл. Посоліть з усіх боків і залиште на 10-15 хвилин.
смажений товстолобик - фото крок 3
Для приготування ароматної панірування з'єднайте борошно, сіль, спеції для риби і цедру лимона. Перемішайте все акуратно.
смажений товстолобик - фото крок 4
Шматочок товстолобика обваляйте з усіх боків в борошні.
смажений товстолобик - фото крок 5
І викладіть в сковороду з розігрітим рослинним маслом.
смажений товстолобик - фото крок 6
Смажте з усіх боків на середньому вогні під кришкою до рум'яної скоринки.
смажений товстолобик - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти