Смажений товстолобик
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите рибку, вам обов'язково потрібно спробувати приготувати цей смажений товстолобик. Ніжний всередині і з хрусткою скоринкою, він уб'є своїм смаком дорослих і дітей. Рекомендую рецепт!
Щоб зробити рибку ще духмяний і смачний, я рекомендую використовувати для панірування не просто борошно, а додати цедру лимона і спеції. Подавати до столу смажену рибу можна з гарніром, соусом або овочами.
- Стейк товстолобика - 3 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Спеції - За смаком (для риби)
Підготуйте інгредієнти.
Рибку промийте, обсушити і наріжте стейк навпіл. Посоліть з усіх боків і залиште на 10-15 хвилин.
Для приготування ароматної панірування з'єднайте борошно, сіль, спеції для риби і цедру лимона. Перемішайте все акуратно.
Шматочок товстолобика обваляйте з усіх боків в борошні.
І викладіть в сковороду з розігрітим рослинним маслом.
Смажте з усіх боків на середньому вогні під кришкою до рум'яної скоринки.
Смачного!