Рецепт Маринований лосось фото

Маринований лосось
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей спосіб маринування риби можна назвати універсальним. Він підійде для будь-якої риби, але особливо добре в такому маринаді виходять червоні сорти: лосось, сьомга, форель, горбуші.

Опис приготування:

Ця смачна і ніжна рибка готується буквально за кілька хвилин. Найголовніший секрет страви - це маринад. Мед додасть солодкуватий присмак, гірчиця - гостроту і пікантність, а соєвий соус - східні нотки. Щоб дізнатися, як приготувати маринованого лосося, прочитайте цей рецепт.

  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Кунжут - 10 грам
  • Мед натуральний - 2 чайних ложки
  • Лосось - 300 грам
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
маринований лосось - фото крок 1
Заздалегідь підготуйте всі необхідні інгредієнти. Філе лосося вимийте, обсушити і зачистити від решти кісточок. Також вам знадобляться мед, гірчичний, соєвий соус і кунжут.
маринований лосось - фото крок 2
Тепер вам необхідно приготувати маринад. Для цього в окремій піалках змішайте гірчицю, соєвий соус і мед. Ретельно все перемішайте.
маринований лосось - фото крок 3
Поріжте рибу на великі шматки і викладіть її в форму для запікання. Полийте маринадом і поставте в холодильник хвилин на п'ятнадцять. Потім посипте рибу кунжутом.
маринований лосось - фото крок 4
Розігрійте духовку до ста сімдесяти градусів, запікайте в ній лосося в маринаді п'ятнадцять хвилин. Подавайте рибу з гарніром або свіжими овочами.

Схожі рецепти