Маринована солодка капуста
(покроковий рецепт з фото)
Цю капусту мене навчила готувати свекруха. Квашену капусту я не дуже люблю, а ось ця дійсно припала мені до смаку. Та й готується вона дуже швидко: вже через пару годин вона може подаватись.
Маринована солодка капуста дуже проста в приготуванні, а в результаті виходить дуже вишукана закуска практично до будь-якої страви. Особливо я люблю подавати її до м'ясних страв, вона чудово доповнює їх, роблячи більш легкими. Про користь такої капусти можна говорити багато, скажу тільки, що в ній зберігаються всі корисності і капусти, і морква, і порт. Мариновану солодку капусту можна сміливо подавати дітям, я впевнена: їм сподобається такі ласощі. Зазвичай солодку мариновану капусту готують восени, коли збирають урожай. Але я мариную її і навесні, і влітку. Виходить вона, як на мене, ще смачніше, але зберігається недовго, тому за пару днів її потрібно з'їсти. Обов'язково спробуйте мій рецепт, як приготувати мариновану солодку капусту швидко і просто. І діліться своїми відгуками!
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Морква - 0, 5-1 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 250 мілілітрів
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 50 грам
- Оливкова олія Extra Virgin - 50 мілілітрів
- Оцет - 30 мілілітрів