Рецепт Кисло-солодка капуста фото

Кисло-солодка капуста
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Капуста , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Азіатський стиль в кулінарії - це поєднання кислого, солодкого і гострого. У такому стилі можна зробити різні страви. Досить вибрати головний інгредієнт і до нього додати соус з приправами, як тут.

Опис приготування:

Рецепт дуже оригінальний. Всі мої здивувалися такій знахідці і з задоволенням з'їли разом з смаженим м'ясом. Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати кисло-солодку капусту. Вона буде смажитися у фритюрі разом з набором вже знайомих нам спецій і додаткових продуктів. Смак вам запам'ятається і сподобається.

  • Кольорова капуста - 500 грам
  • Болгарський перець - 200 грам
  • Апельсин - 150 грам
  • Імбир - 10 грам
  • Зелена цибуля - 10 грам
  • Вода - 70 мілілітрів
  • Перець чилі - 0, 5 штуки
  • Бульйонний кубик - 1 штука
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 250 мілілітрів
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
кисло-солодка капуста - фото крок 1
Для початку промийте і розберіть на суцвіття цвітну капусту.
кисло-солодка капуста - фото крок 2
Тепер зробіть кляр. У мисці змішайте крохмаль, сіль, перець, Пристрасть і вода.
кисло-солодка капуста - фото крок 3
Потім капусту обваляйте в клярі.
кисло-солодка капуста - фото крок 4
Зробіть фритюр з маслом. Обсмажте в ньому суцвіття до готовності. Потім промокніть їх паперовим рушником.
кисло-солодка капуста - фото крок 5
Імбир і часник почистіть і наріжте на середні шматочки. Обсмажте їх в оливковій олії протягом 3-х хвилин.
кисло-солодка капуста - фото крок 6
Далі в сковороду додайте перець великими кубиками. Обсмажте овочі разом протягом 6 хвилин, іноді помішуючи.
кисло-солодка капуста - фото крок 7
Тепер займіться соусом. З апельсина вичавіть сік на сковороду і додайте цедру. Внесіть мед, бульйонний кубик і соєвий соус. Прогрівайте суміш кілька хвилин. Потім додайте крохмаль. Перемішайте соус і трохи його тушкуйте до густоти.
кисло-солодка капуста - фото крок 8
Після цього в соус на сковороді додайте всі овочі. Гасіть блюдо 6 хвилин, помішуючи.
кисло-солодка капуста - фото крок 9
В цей час наріжте невеликими кільцями перець чилі і зелену цибулю.
кисло-солодка капуста - фото крок 10
В кінці до овочів додайте цибулю, перець і кунжут. Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти