Кисло-солодка капуста
(покроковий рецепт з фото)
Азіатський стиль в кулінарії - це поєднання кислого, солодкого і гострого. У такому стилі можна зробити різні страви. Досить вибрати головний інгредієнт і до нього додати соус з приправами, як тут.
Рецепт дуже оригінальний. Всі мої здивувалися такій знахідці і з задоволенням з'їли разом з смаженим м'ясом. Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати кисло-солодку капусту. Вона буде смажитися у фритюрі разом з набором вже знайомих нам спецій і додаткових продуктів. Смак вам запам'ятається і сподобається.
- Кольорова капуста - 500 грам
- Болгарський перець - 200 грам
- Апельсин - 150 грам
- Імбир - 10 грам
- Зелена цибуля - 10 грам
- Вода - 70 мілілітрів
- Перець чилі - 0, 5 штуки
- Бульйонний кубик - 1 штука
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 250 мілілітрів
- Мед - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Для початку промийте і розберіть на суцвіття цвітну капусту.
Тепер зробіть кляр. У мисці змішайте крохмаль, сіль, перець, Пристрасть і вода.
Потім капусту обваляйте в клярі.
Зробіть фритюр з маслом. Обсмажте в ньому суцвіття до готовності. Потім промокніть їх паперовим рушником.
Імбир і часник почистіть і наріжте на середні шматочки. Обсмажте їх в оливковій олії протягом 3-х хвилин.
Далі в сковороду додайте перець великими кубиками. Обсмажте овочі разом протягом 6 хвилин, іноді помішуючи.
Тепер займіться соусом. З апельсина вичавіть сік на сковороду і додайте цедру. Внесіть мед, бульйонний кубик і соєвий соус. Прогрівайте суміш кілька хвилин. Потім додайте крохмаль. Перемішайте соус і трохи його тушкуйте до густоти.
Після цього в соус на сковороді додайте всі овочі. Гасіть блюдо 6 хвилин, помішуючи.
В цей час наріжте невеликими кільцями перець чилі і зелену цибулю.
В кінці до овочів додайте цибулю, перець і кунжут. Блюдо готово! Смачного!