Рецепт Кисло-солодка свинина фото

Кисло-солодка свинина
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, Обід за 30 хвилин, Обід на швидку руку
Гарячі страви, Кисле

Кисло-солодка свинина - китайське блюдо, яке ми приготуємо за 20 хвилин. Для приготування нам знадобиться м'ясо, соєвий соус, цукор, борошно і рисовий оцет. Все просто. Готуємо?

Як приготувати кисло-солодку свинину? Мій покроковий рецепт розповість вам, як зробити це максимально швидко і смачно. Дане блюдо розраховане на дві персони. До речі, виходить набагато смачніше, ніж в ресторані швидкого харчування, де готують "вокі" (можна часто побачити на вулиці біжать і жують людей з білими коробочками в руках). Кисло-солодка свинина - геніальний обід на швидку руку. Готуємо!

  • Свинина - 400 грам
  • Соєвий соус - 2+1 Ст. Ложка(2 ложки в соус, 1 для м'яса)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 100 грам
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
кисло-солодка свинина - фото крок 1
М'ясо промиваємо, просушуємо і нарізаємо на маленькі шматочки. Можна кубиками, можна соломкою. Як Вам більше подобається. Потім нарізане м'ясо складаємо в тарілку. Додаємо до нього борошно і ложку соєвого соусу. Добре перемішуємо.
кисло-солодка свинина - фото крок 2
М'ясо обсмажуємо на сковорідці на сильному вогні у великій кількості масла, постійно перемішуючи. Приготувавши м'ясо, викладаємо його на тарілочку з паперовим рушником, щоб воно ввібрало зайвий жир.
кисло-солодка свинина - фото крок 3
Готуємо наш кисло-солодкий соус. Для цього в чисту сковорідку додаємо всі інгредієнти для соусу. Масу весь час перемішуємо, щоб цукор повністю розчинився, а вода випарувалася.
кисло-солодка свинина - фото крок 4
Соус готуємо на середньому вогні. Коли соус загусне, повертаємо в сковорідку свинину, гарненько перемішуємо, трохи обсмажуємо і подаємо до столу.
кисло-солодка свинина - фото крок 5
Подаємо кисло-солодку свинину з відвареним рисом.

Схожі рецепти