Рецепт Маринована цибуля в оцті фото

Маринована цибуля в оцті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Цибуля , Ріпчаста цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Якщо вам не подобається в деяких салатах смак свіжого лука, є чудовий вихід. Замаринуйте цибулю в оцті. Смачний маринована цибуля можна додавати в різні салати, подавати до м'яса або оселедця.

Опис приготування:

Не знаю як ви, а я не люблю на великих святах салати зі свіжою цибулею. Лук в салаті з часом втрачає свою свіжість і починає не дуже приємно пахнути. А вихід є: подивіться, як приготувати мариновану цибулю в оцті, і сміливо додавайте його в будь-які салати. Своїм кисло-солодким смаком і відсутністю запаху такий лук тільки поліпшить смак багатьох салатів. Рецепт перед вами:

1. Чистимо цибулю та нарізаємо півкільцями. Викладаємо цибулю в банку.

2. Якщо ви не любите гостроту, пропускаєте цей етап. Для маринування можна взяти свіжий перець або сушений. Невеликий шматочок перцю чилі нарізаємо на маленькі шматочки і додаємо до цибулі.

3. Наливаємо воду в каструльку, додаємо сіль, цукор, оцет і перець. Доводимо до кипіння.

4. Заливаємо цибулю маринадом і закриваємо кришкою.

5. Коли охолоне, його можна використовувати, а залишився відправляємо в холодильник на зберігання.

От і все, маринована цибуля готовий. Для додання аромату можна додавати до цибулі перед заливкою маринадом спеції: корицю, розмарин, насіння кропу і багато іншого. Експериментуйте

  • Вода - 250 мілілітрів
  • Оцет 9 % - 70 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Перчик чилі - 1 штука (невеликий шматочок)
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
Не знаю як ви, а я не люблю на великих святах салати зі свіжою цибулею. Лук в салаті з часом втрачає свою свіжість і починає не дуже приємно пахнути. А вихід є: подивіться, як приготувати мариновану цибулю в оцті, і сміливо додавайте його в будь-які салати. Своїм кисло-солодким смаком і відсутністю запаху такий лук тільки поліпшить смак багатьох салатів. Рецепт перед вами:

1. Чистимо цибулю та нарізаємо півкільцями. Викладаємо цибулю в банку.

2. Якщо ви не любите гостроту, пропускаєте цей етап. Для маринування можна взяти свіжий перець або сушений. Невеликий шматочок перцю чилі нарізаємо на маленькі шматочки і додаємо до цибулі.

3. Наливаємо воду в каструльку, додаємо сіль, цукор, оцет і перець. Доводимо до кипіння.

4. Заливаємо цибулю маринадом і закриваємо кришкою.

5. Коли охолоне, його можна використовувати, а залишився відправляємо в холодильник на зберігання.

От і все, маринована цибуля готовий. Для додання аромату можна додавати до цибулі перед заливкою маринадом спеції: корицю, розмарин, насіння кропу і багато іншого. Експериментуйте

Схожі рецепти