Маринад з моркви і цибулі
(покроковий рецепт з фото)
На це блюдо у вас не піде багато часу. Воно універсально - його можна подати як гарнір до м'яса або риби, до овочів.
Чудовий морквяний гарнір. Потріть моркву. Поріжте і обсмажте цибулю. Додайте моркву і трохи протушкувати. Потім перекладіть овочі в каструлю, додайте томатну пасту, цукор, спеції і трохи води. Накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні протягом години. В кінці додайте лавровий лист, часник і оцет. Вимкніть вогонь і дайте трохи постояти перед подачею на стіл. Смачного!
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 3 штуки
- Перець горошком - 3 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Вода - За смаком
Поріжте цибулю.
Морква потріть на крупній тертці.
Обсмажте цибулю, потім додайте на сковороду моркву. Трохи протушкувати.
Потім перекладіть овочі в каструлю, додайте томатну пасту, цукор, спеції і трохи води. Накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні протягом години. В кінці додайте лавровий лист, часник і оцет. Вимкніть вогонь і дайте трохи постояти перед подачею на стіл.