Рецепт Маринад з моркви і цибулі фото

Маринад з моркви і цибулі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Цибуля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На природу
Соуси , Маринади
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На це блюдо у вас не піде багато часу. Воно універсально - його можна подати як гарнір до м'яса або риби, до овочів.

Опис приготування:

Чудовий морквяний гарнір. Потріть моркву. Поріжте і обсмажте цибулю. Додайте моркву і трохи протушкувати. Потім перекладіть овочі в каструлю, додайте томатну пасту, цукор, спеції і трохи води. Накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні протягом години. В кінці додайте лавровий лист, часник і оцет. Вимкніть вогонь і дайте трохи постояти перед подачею на стіл. Смачного!

  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Перець горошком - 3 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Вода - За смаком
маринад з моркви і цибулі - фото крок 1
Поріжте цибулю.
маринад з моркви і цибулі - фото крок 2
Морква потріть на крупній тертці.
маринад з моркви і цибулі - фото крок 3
Обсмажте цибулю, потім додайте на сковороду моркву. Трохи протушкувати.
маринад з моркви і цибулі - фото крок 4
Потім перекладіть овочі в каструлю, додайте томатну пасту, цукор, спеції і трохи води. Накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні протягом години. В кінці додайте лавровий лист, часник і оцет. Вимкніть вогонь і дайте трохи постояти перед подачею на стіл.

Схожі рецепти