Рецепт Маринад для шашлику фото

Маринад для шашлику
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Цибуля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На природу
Заготовки , Соуси , Маринади
Кількість порцій: 1
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Починається новий сезон пікніків, і вже багато збираються вибиратися на природу, щоб посмажити смачних шашликів. Так що - давайте готувати смачний маринад для дуже смачного шашлику

Опис приготування:

Такий маринад для шашлику добре підійде для свинини або телятини. М'ясо, замариноване таким способом, виходить дуже приємним і ароматним. Такий шашлик відрізняється неймовірно ніжним і соковитим смаком, а це, як відомо, найважливіше для будь-якого добре приготованого шашлику.

Спосіб приготування дуже простий. Отже, покроково - як приготувати маринад для шашлику:

1 Лук очищаємо і пропускаємо через м'ясорубку, складаємо його в зручне глибоке блюдо.

2. До цибулі додаємо рослинне масло, майонез, перець, лавровий лист і хмелі - сунелі.

3. Все перемішуємо і в отриманий маринад кладемо нарізані шматки м'яса, перемішуємо і залишаємо на 5-6 годин або на всю ніч в прохолодному місці.

Ось, власне, і все Все просто і геніально! повірте, цей маринад для шашлику розм'якшить ваше м'ясо і додасть йому відмінний смак - якщо ще й пожежі шашлик правильно, то вийде просто казка!

PS. До речі, пропорції для приготування маринаду для шашлику вказані в розрахунку на 500 грам м'яса. Так що, якщо у вас більше м'яса - відповідно, збільшуйте і кількість інгредієнтів для маринаду. Хай щастить!


  • Цибуля - 500 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Мелений чорний перець - - За смаком
  • Приправа "хмели-Сунели" - - За смаком
  • Мелений червоний перець - - За смаком
Такий маринад для шашлику добре підійде для свинини або телятини. М'ясо, замариноване таким способом, виходить дуже приємним і ароматним. Такий шашлик відрізняється неймовірно ніжним і соковитим смаком, а це, як відомо, найважливіше для будь-якого добре приготованого шашлику.

Спосіб приготування дуже простий. Отже, покроково - як приготувати маринад для шашлику:

1 Лук очищаємо і пропускаємо через м'ясорубку, складаємо його в зручне глибоке блюдо.

2. До цибулі додаємо рослинне масло, майонез, перець, лавровий лист і хмелі - сунелі.

3. Все перемішуємо і в отриманий маринад кладемо нарізані шматки м'яса, перемішуємо і залишаємо на 5-6 годин або на всю ніч в прохолодному місці.

Ось, власне, і все Все просто і геніально! повірте, цей маринад для шашлику розм'якшить ваше м'ясо і додасть йому відмінний смак - якщо ще й пожежі шашлик правильно, то вийде просто казка!

PS. До речі, пропорції для приготування маринаду для шашлику вказані в розрахунку на 500 грам м'яса. Так що, якщо у вас більше м'яса - відповідно, збільшуйте і кількість інгредієнтів для маринаду. Хай щастить!

Схожі рецепти