Рецепт Манти з яловичиною фото

Манти з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Тісто , М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо ви ще не є фанатом мантії, тоді ви просто не готували їх правильно. Пропоную вам класичний рецепт мантів з яловичиною, який напевно вам сподобається.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування мантів з яловичиною слід почати з маринаду для м'яса. Що, саме маринад слід зробити для того, щоб м'ясо було соковите і ніжне. Яловичину необхідно вимити, просушити і нарізати тонкими невеликими шматочками. Ці манти будуть не з фаршем, а саме з рубаним м'ясом.

2. Цибулину очистити і подрібнити. Найкраще відправити її в блендер або пропустити через м'ясорубку. Надіслати цибулю до м'яса.

3. Посолити і поперчити за смаком. Додати вимиту, просушену і подрібнену зелень (петрушка, Braai, базилік, кріп).

4. Тепер до м'яса потрібно додати трохи оцту, але краще використовувати гранатовий сік, якщо він є під рукою. З граната акуратно віджати сік і додати в мисочку з м'ясом. Все ретельно перемішати і залишити мінімум на 30 хвилин.

5. Цього часу цілком вистачить, щоб приготувати тісто. Для цього в трохи теплій воді потрібно розчинити щіпку солі, а потім влити її в борошно. Ретельно вимішати тісто, щоб воно було м'яке і еластичне. Залишити хвилин на 15, а потім знову розім'яти.

6. Готове тісто викласти на поверхню, присипану борошном і тонко розкачати. Якщо тісто правильне, воно буде добре розкочуватися. Вирізати кружечки однакового розміру.

7. В середину викласти начинку, досить багато, залишаючи вільними тільки краю.

8. Акуратно заліпити манти і викласти в чашу пароварки або мантоварки.

9. Хвилин через 40-45 манти з яловичиною в домашніх умовах будуть готові. Подавати до столу їх можна з томатним соусом.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибулина - 2-4 штук
  • Гранат - 1 штука
  • Свіжа зелень - 50 грам
  • Борошно - 800 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Рецепт приготування мантів з яловичиною слід почати з маринаду для м'яса. Що, саме маринад слід зробити для того, щоб м'ясо було соковите і ніжне. Яловичину необхідно вимити, просушити і нарізати тонкими невеликими шматочками. Ці манти будуть не з фаршем, а саме з рубаним м'ясом.

2. Цибулину очистити і подрібнити. Найкраще відправити її в блендер або пропустити через м'ясорубку. Надіслати цибулю до м'яса.

3. Посолити і поперчити за смаком. Додати вимиту, просушену і подрібнену зелень (петрушка, Braai, базилік, кріп).

4. Тепер до м'яса потрібно додати трохи оцту, але краще використовувати гранатовий сік, якщо він є під рукою. З граната акуратно віджати сік і додати в мисочку з м'ясом. Все ретельно перемішати і залишити мінімум на 30 хвилин.

5. Цього часу цілком вистачить, щоб приготувати тісто. Для цього в трохи теплій воді потрібно розчинити щіпку солі, а потім влити її в борошно. Ретельно вимішати тісто, щоб воно було м'яке і еластичне. Залишити хвилин на 15, а потім знову розім'яти.

6. Готове тісто викласти на поверхню, присипану борошном і тонко розкачати. Якщо тісто правильне, воно буде добре розкочуватися. Вирізати кружечки однакового розміру.

7. В середину викласти начинку, досить багато, залишаючи вільними тільки краю.

8. Акуратно заліпити манти і викласти в чашу пароварки або мантоварки.

9. Хвилин через 40-45 манти з яловичиною в домашніх умовах будуть готові. Подавати до столу їх можна з томатним соусом.

Схожі рецепти