Рецепт Манти з картоплею і салом фото

Манти з картоплею і салом
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Тісто , Борошно , Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на пару , Пельмені
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Звичайно ж, з кулінарної класикою ніщо не зрівняється. Але особисто мене іноді тягне на експерименти. Так, недавно зробила манти з картоплею і салом в домашніх умовах. Дуже смачно вийшло, раджу!

Опис приготування:

Я думаю, зрозуміло, що це все ж дуже простий рецепт мант з картоплею і салом, і основна складність тут полягає в часі. Адже буває складно вгадати, коли саме сирої картоплі зовсім не залишиться, і блюдо можна подавати! Для цього я рекомендую картопля різати як можна менше, і начинку розподіляти рівномірно в кожен мант. Впевнена, це не так і складно, і цей рецепт приготування мант з картоплею і салом у вас вийде на"ура! "

  • Борошно - 2 склянки (може знадобиться більше)
  • Вода - 1 Склянка
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Сало свіже - 200 грам
  • Спеції - 1 За смаком
манти з картоплею і салом - фото крок 1
1. Для початку займемося тестом. Змішаємо борошно з сіллю (приблизно половина чайної ложки), вливаємо воду. Вимішуємо туге, але еластичне тісто. При необхідності додайте ще борошна. Залишимо постояти в холодильнику.
манти з картоплею і салом - фото крок 2
2. Тим часом займемося начинкою. Картоплю миємо, чистим, і нарізаємо дрібними кубиками. Цибуля і сало дрібно шаткуємо, додамо до картоплі і перемішати. Додамо спеції, перемішаємо ще раз.
манти з картоплею і салом - фото крок 3
3. З тіста робимо ковбаску, яку нарізаємо однаковими шматочками. З кожного шматочка розгортаємо корж, і всередину поміщаємо начинку. Zashtipиvaem кінець.
манти з картоплею і салом - фото крок 4
4. Дно пароварки змастіть маслом, і викладайте манти. Варимо 30-40 хвилин в залежності від потужності пароварки.
манти з картоплею і салом - фото крок 5
5. Все готово! Кличте всіх до столу!

Схожі рецепти