Манти з картоплею і салом
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно ж, з кулінарної класикою ніщо не зрівняється. Але особисто мене іноді тягне на експерименти. Так, недавно зробила манти з картоплею і салом в домашніх умовах. Дуже смачно вийшло, раджу!
Я думаю, зрозуміло, що це все ж дуже простий рецепт мант з картоплею і салом, і основна складність тут полягає в часі. Адже буває складно вгадати, коли саме сирої картоплі зовсім не залишиться, і блюдо можна подавати! Для цього я рекомендую картопля різати як можна менше, і начинку розподіляти рівномірно в кожен мант. Впевнена, це не так і складно, і цей рецепт приготування мант з картоплею і салом у вас вийде на "ура! "
- Борошно - 2 склянки (може знадобиться більше)
- Вода - 1 Склянка
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Сало свіже - 200 грам
- Спеції - 1 За смаком
1. Для початку займемося тестом. Змішаємо борошно з сіллю (приблизно половина чайної ложки), вливаємо воду. Вимішуємо туге, але еластичне тісто. При необхідності додайте ще борошна. Залишимо постояти в холодильнику.
2. Тим часом займемося начинкою. Картоплю миємо, чистим, і нарізаємо дрібними кубиками. Цибуля і сало дрібно шаткуємо, додамо до картоплі і перемішати. Додамо спеції, перемішаємо ще раз.
3. З тіста робимо ковбаску, яку нарізаємо однаковими шматочками. З кожного шматочка розгортаємо корж, і всередину поміщаємо начинку. Zashtipиvaem кінець.
4. Дно пароварки змастіть маслом, і викладайте манти. Варимо 30-40 хвилин в залежності від потужності пароварки.
5. Все готово! Кличте всіх до столу!