Пиріжки з картоплею і салом
(покроковий рецепт з фото)
Картопляні пиріжки дуже легко готуються, і в цьому їх безсумнівна перевага. В якості начинки я використовую сало, грибочки і цибулю. Виходить дуже смачно і ситно. Спробуйте, не пошкодуєте!
Це один з моїх рецептів картопляних пиріжків. Фішка в начинці з смаженого з цибулею і грибами сала. Блюдо подається до столу зі свіжими або маринованими овочами. Також не зайвими буде полити пиріжки сметаною. Тепер ви знаєте, як приготувати пиріжки з картоплею і салом. Хай щастить!
- Картопля - 1 кілограм
- Сало копчене - 100 грам
- Гриби солоні - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Очищену картоплю відваріть до готовності в киплячій підсоленій воді. Злийте воду з картоплі, додайте трохи вершкового масла, подрібнену зелень і часник.
За допомогою толкушки перетворюємо картопля в пюре.
Дрібно нарізаємо очищений ріпчасту цибулю, сало та гриби.
Обсмажуємо на рослинному маслі гриби з цибулею і салом. Потім перекладаємо все в картопляне пюре. Солимо, перчим, засипаємо борошно і перемішуємо.
Формуємо пиріжки, обвалюють їх в панірувальних сухарях.
Залишається обсмажити пиріжки до красивого золотистого кольору на рослинній олії. Смачного!