Рецепт Манти з грибами і картоплею фото

Манти з грибами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на пару , Пельмені
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу вам запропонувати дуже ситний і смачний варіант обіду або вечері для всієї родини - манти з грибами і картоплею в домашніх умовах! Робиться досить просто, часу відбирає трохи - спробуйте!

Опис приготування:

Взагалі, звичайно ж це не класичний рецепт мантів з грибами і картоплею. Адже в оригіналі взагалі манти роблять тільки з м'яса і цибулі, а ще додають сало. Але мені особисто така варіація подобається більше, - гриби надають фаршу особливий аромат і соковитість, а картопля додає ситності і смаку. Так що настійно вам рекомендую дізнатися, як зробити манти з грибами і картоплею за цим рецептом!

  • Борошно - 2 склянки
  • Фарш - 400 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 0.5 склянки
  • Сіль - За смаком
манти з грибами і картоплею - фото крок 1
1. Зробимо тісто. Муку змішаємо з сіллю, по центру вобьем яйце. Dolivaem vodu, і вимішуємо тісто. Води може знадобиться і більше, Наша мета - щільне, але еластичне тісто. Відправимо його в холодильник.
манти з грибами і картоплею - фото крок 2
2. Фарш і гриби пропускаємо через м'ясорубку або блендер, щоб вони змішалися між собою. А картопля ріжемо дрібними кубиками. Солимо, перчим, додамо приправи за смаком.
манти з грибами і картоплею - фото крок 3
3. Коли тісто охолодити, - ще раз добре його вимішуємо і розгортаємо в більшу корж. За допомогою тарілок або чашок вирізаємо невеликі круглі коржі.
манти з грибами і картоплею - фото крок 4
4. А тепер викладаємо по центру кожного коржика начинку, і защипуємо краю.
манти з грибами і картоплею - фото крок 5
5. Викладаємо все манти в пароварку, трохи змастивши їх перед цим маслом. Варимо на пару 40-50 хвилин.
манти з грибами і картоплею - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти