Рецепт Манти з картоплею і м'ясом фото

Манти з картоплею і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо, Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Шалено смачні східні манти тепер і на вашому столі завдяки рецептом мант з картоплею і м'ясом - справжнім чоловікам сподобається це ситне блюдо. Готуємо вже зараз!

Для приготування мант з картоплею і м'ясом потрібно замісити прісне тісто - борошно і вода, більше нічого не треба. Можна, можливо, звичайно, за бажанням ще яйце додати. Готуємо манти з змішаного фаршу: свинина і яловичина. Можна тільки з яловичини. В цілому, картоплі у нас все одно більше буде. Блюдо самодостаточное, так що, ніяких гарнірів готувати не знадобиться. Дивимося рецепт.

  • М'ясний фарш - 500 грам
  • Картопля - 1 кілограм
  • Тісто прісне - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Спеції - За смаком
манти з картоплею і м'ясом - фото крок 1
Картоплю ріжемо дрібними кубиками.
манти з картоплею і м'ясом - фото крок 2
Дрібно рубаємо цибулю. Додаємо у фарш, потім картоплю і спеції. Можете ще часничком додати і зелені.
манти з картоплею і м'ясом - фото крок 3
Тісто розгортаємо.
манти з картоплею і м'ясом - фото крок 4
Робимо квадратики великі - 15 з 15 см.
манти з картоплею і м'ясом - фото крок 5
Викладаємо в центр начинку.
манти з картоплею і м'ясом - фото крок 6
Ліпимо манти конвертиком - закриваємо протилежні кінці.
манти з картоплею і м'ясом - фото крок 7
Виставляємо манти готові в мантоварку - і 30-40 хвилин до готовності.
Готові манти з картоплею і м'ясом подаємо з зеленню і маслом вершковим. Смачного!

Схожі рецепти