Манти з картоплею і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Шалено смачні східні манти тепер і на вашому столі завдяки рецептом мант з картоплею і м'ясом - справжнім чоловікам сподобається це ситне блюдо. Готуємо вже зараз!
Для приготування мант з картоплею і м'ясом потрібно замісити прісне тісто - борошно і вода, більше нічого не треба. Можна, можливо, звичайно, за бажанням ще яйце додати. Готуємо манти з змішаного фаршу: свинина і яловичина. Можна тільки з яловичини. В цілому, картоплі у нас все одно більше буде. Блюдо самодостаточное, так що, ніяких гарнірів готувати не знадобиться. Дивимося рецепт.
- М'ясний фарш - 500 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Тісто прісне - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
Картоплю ріжемо дрібними кубиками.
Дрібно рубаємо цибулю. Додаємо у фарш, потім картоплю і спеції. Можете ще часничком додати і зелені.
Тісто розгортаємо.
Робимо квадратики великі - 15 з 15 см.
Викладаємо в центр начинку.
Ліпимо манти конвертиком - закриваємо протилежні кінці.
Виставляємо манти готові в мантоварку - і 30-40 хвилин до готовності.
Готові манти з картоплею і м'ясом подаємо з зеленню і маслом вершковим. Смачного!
Готові манти з картоплею і м'ясом подаємо з зеленню і маслом вершковим. Смачного!