Манти в сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам найпростіший рецепт мант в сковороді! звичайно, це не зовсім класичний рецепт, але зате готується набагато швидше, та й не менш смачне і ситне блюдо вийде! словом, рекомендую!
Рецепт приготування мант в сковороді, звичайно ж, відрізняється від класичного. Але лаваш в процесі гасіння розм'якшується, і дійсно починає нагадувати за смаком тісто для пельменів або мант, не помічали? А для мене ось свого часу цей простий рецепт мант в сковороді став справжнім відкриттям! тепер, якщо несподівано нагрянули гості (особливо - чоловічої статі і великій кількості), - є відмінне рішення для обіду!
- Фарш - 500 грам
- Лаваш - 2-3 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. Для початку подрібнити цибулю і моркву, і обсмажити на сковороді. Частина сирої цибулі залиште для фаршу.
2. У фарш додамо трохи цибулі, 2 яйця і спеції за смаком. Замішані в однорідну масу.
3. Смажена фаршем листи лаваша, скручуємо в тугий рулет, а його ріжемо на шматочки.
4. Викладаємо ці шматочки по центру сковороди з обсмаженими овочами. Закриваємо кришкою, і на середньому вогні тушкуємо до готовності.
5. Все готово! Приємного вам апетиту!