Mandarinovoe покупці
(покроковий рецепт з фото)
На свята останнім часом крім торта я стала робити і фруктовий десерт. Він не такий важкий, як випічка, і тому з'їдається відразу ж. Особливо "на ура" йде домашнє желе. Пальчики оближете!
Рецепт цього разу вийшов оригінальним і красивим, хоча робиться він всього в пару кроків. Поєднання вершкового смаку з кисло-солодкими плодами не залишить байдужим жодного ласуна. Стало цікаво? Тоді обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати мандаринове желе з молоком.
- Вода - 360 мілілітрів
- Молоко - 360 мілілітрів
- Мандарин - 2 штуки
- Якщо-якщо - 1 Чайна ложка
- Цукор - 8 чайних ложок
Mandarin чисті і розділи dolyki, прибравши плівки і прожилки.
Перемішайте цукор і агар-агар. Суміш пересипте в сотейник.
Потім влийте воду. Доведіть все до кипіння, варите 3 хвилини. В іншому посуді нагрійте молоко до 36 градусів. Далі влийте обережно молоко до суміші, постійно заважаючи.
На дно силіконових форм викладіть часточки мандаринів і влийте молочну суміш. Залиште десерт у холодильнику на 2 годину. Вони хочуть майже! приємною дегустації!