Рецепт Малиновий пиріг в мультиварці фото

Малиновий пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Малина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Навіть з жменею свіжих і ароматних ягід можна придумати дивно смачний і ситний десерт. Цього разу пропоную апетитний і простий рецепт малинового пирога в мультиварці.

Опис приготування:

Існує досить багато варіантів, як приготувати малиновий пиріг в мультиварці. Цей - один з найпростіших і швидких. Мінімум зусиль і вже через годину на вашому столі з'явиться апетитна випічка з неймовірним ароматом. Але про все по порядку.

1. Для початку потрібно вимити ягоду і відкинути її на друшляк. Нехай вода вся стече, а малина як слід просохне.

2. Тим часом можна зайнятися тестом. Щоб тісто було більш повітряним, відокремте білки від жовтків і збийте їх окремо. Білки з'єднати з цукром і збивати до тих пір, поки не з'явиться щільна піна.

3. Збиті жовтки ввести акуратно до білків і з'єднати, вже не збиваючи, а помішуючи.

4. Вершкове масло попередньо розтопити і остудити. Влити тепле масло, продовжуючи акуратно перемішувати.

5. Борошно просіяти з розпушувачем і теж ввести в тісто.

6. Маса повинна бути повітряної, однорідної, без грудочок, тоді і малиновий пиріг в мультиварці в домашніх умовах буде танути в роті.

7. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом і вилити приблизно третю частину тіста.

8. Розподілити рівномірно ягоди і накрити їх тістом.

9. На режимі Випічка залишити пиріг мінімум на 1 час. Потім можна перевірити готовність (проколів сірником або зубочисткою, наприклад) і при необхідності додати ще кілька хвилин.

Перед подачею прикрасити пиріг можна цукровою пудрою, шоколадною глазур'ю або свіжими ягодами.


  • Яйце - 3 штуки
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 350-400 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Малина - 1 Склянка
Існує досить багато варіантів, як приготувати малиновий пиріг в мультиварці. Цей - один з найпростіших і швидких. Мінімум зусиль і вже через годину на вашому столі з'явиться апетитна випічка з неймовірним ароматом. Але про все по порядку.

1. Для початку потрібно вимити ягоду і відкинути її на друшляк. Нехай вода вся стече, а малина як слід просохне.

2. Тим часом можна зайнятися тестом. Щоб тісто було більш повітряним, відокремте білки від жовтків і збийте їх окремо. Білки з'єднати з цукром і збивати до тих пір, поки не з'явиться щільна піна.

3. Збиті жовтки ввести акуратно до білків і з'єднати, вже не збиваючи, а помішуючи.

4. Вершкове масло попередньо розтопити і остудити. Влити тепле масло, продовжуючи акуратно перемішувати.

5. Борошно просіяти з розпушувачем і теж ввести в тісто.

6. Маса повинна бути повітряної, однорідної, без грудочок, тоді і малиновий пиріг в мультиварці в домашніх умовах буде танути в роті.

7. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом і вилити приблизно третю частину тіста.

8. Розподілити рівномірно ягоди і накрити їх тістом.

9. На режимі Випічка залишити пиріг мінімум на 1 час. Потім можна перевірити готовність (проколів сірником або зубочисткою, наприклад) і при необхідності додати ще кілька хвилин.

Перед подачею прикрасити пиріг можна цукровою пудрою, шоколадною глазур'ю або свіжими ягодами.

Схожі рецепти