Малиновий пиріг з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цей дуже смачний і ароматний пиріг можна приготувати в будь-який час року. Він сподобається всім, адже в ньому ідеально поєднуються ягоди і сир. З ним звичайне чаювання перетвориться в святковий!
Опис приготування:
Будь-яка випічка з малиною завжди виходить яскравою і ароматною. Щоб спекти смачний малиновий пиріг з сиром, можна використовувати або свіжу, або заморожену ягоду. Тому цим рецептом приготування пирога ви можете скористатися в будь-який час року. Обов'язково порадуйте своїх рідних смачною і ароматною випічкою!
- Вершкове масло - 75 грам
- Борошно пшеничне - 170 грам
- Сир - 300 грам
- Малина - 150-200 грам
- Цукор - 40-50 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Яйце - 3 штуки(1 яйце і 2 жовтка)
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль дрібна - 1 щіпка
Приступимо до приготування тіста. Змішаємо в глибокій ємності холодне вершкове масло, сіль, цукор і жовтки.
Мука харчування, замісити тісто. У процесі можна додати 1-2 ложки холодної води.
Тісто має вийти гладким і не повинно липнути до рук.
Злегка змащуємо форму для випічки маслом, викладаємо в неї тісто, формуючи дно і бортики. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Змішуємо сир, яйце, цукрову пудру і ванільний цукор. Якщо у вас сухий сир, можна додати до нього ложку сметани. Сирну начинку можна збити блендером.
Викладаємо сирну начинку в частково спечену пісочну основу пирога, розподіляємо по ній малину.
І випікаємо при тій же температурі ще 30 хвилин. Пиріг подаємо до столу остиглим.