Рецепт Малиновий пиріг фото

Малиновий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Ягоди, Малина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Десерти, Пироги

Рецепт приготування хрусткого пирога з малиною, вівсяними пластівцями, ваніллю і горіхами пекан.

Замість малини ви можете використовувати будь-які ягоди і фрукти, які є у вас під рукою: персики, ожину, вишню, яблука і т.Д. Пиріг добре подавати з теплим ванільним морозивом або великою ложкою свіжих збитих вершків зверху.

  • Кукурудзяного крохмалю - 1 Ст. Ложка
  • Цукру - 2/5 склянки
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Цукру - 1/4 склянки
  • Вівса - 1/3 склянки
  • Солі - 1 щіпка
  • Масла - 3/4 штуки (палички)
малиновий пиріг - фото крок 1
1. Попередньо розігріти духовку до 160 градусів. У середній мисці змішати промиту малину, кукурудзяний крохмаль, 2 / 3 склянки цукру і ванільний екстракт. Перемішати і відкласти в сторону.
малиновий пиріг - фото крок 2
2. В окремій мисці (або в мисці кухонного комбайна) перемішати борошно, 1 / 4 чашки цукру, коричневий цукор, овес, нарізані горіхи пекан, щіпку солі і дрібно нарізане вершкове масло. В результаті суміш повинна нагадувати грубі крихти.
малиновий пиріг - фото крок 3
3. Викласти ягідну суміш у форму для випічки пирога. Залити зверху приготованим тестом. Випікати пиріг від 25 до 30 хвилин, до золотисто-коричневого кольору верхівки.
малиновий пиріг - фото крок 4
4. Прибрати пиріг з духовки і дати постояти 10 хвилин до подачі на стіл. Нарізати пиріг на шматочки, прикрасити за бажанням збитими вершками або ванільним морозивом і подавати.

Схожі рецепти