Макарони з вешенками
(покроковий рецепт з фото)
Макарони з грибами - це відмінне гаряче блюдо, яке стане повноцінним обідом або вечерею. Воно досить ситне не дивлячись на те, що в ньому немає м'яса. Хороший варіант для вегетаріанців.
Обов'язково вибирайте для цього рецепта макарони з твердих сортів пшениці. Вони не тільки набагато корисніше, але і не розварюються в процесі приготування. Форму макаронів ви можете вибирати на свій розсуд, це можуть бути як спагеті, так і "бантики" або "черепашки" . Щоб дізнатися, як приготувати макарони з вешенками, прочитайте цей рецепт.
- Гливи - 400 грам
- Макарони з твердих сортів пшениці - 100 грам
- Томатна паста чи кетчуп - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 2-3 зубчиків
- Зелень - За смаком
- Сир - 50 грам
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Насамперед підготуйте всі інгредієнти. Відваріть пасту до стану "аль денте", відкиньте макарони на друшляк. Vиmoyte і чистий гливи. Очистіть зубчики часнику, промийте зелень.
Розігрійте в сковороді рослинне масло. Наріжте довільно гливи, викладіть їх в сковороду. Обсмажуйте гриби з додаванням нарубаного часнику. Посоліть і поперчіть за смаком.
За кілька хвилин до готовності грибів додайте до них томатну пасту або кетчуп. Ретельно все перемішайте.
Викладіть в сковороду відварені макарони і нарубану зелень. Знову перемішайте всі інгредієнти і накрийте сковороду кришкою, вимкніть вогонь і дайте страві настоятися протягом десяти хвилин.