Рецепт Макарони з вешенками фото

Макарони з вешенками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Макарони з грибами - це відмінне гаряче блюдо, яке стане повноцінним обідом або вечерею. Воно досить ситне не дивлячись на те, що в ньому немає м'яса. Хороший варіант для вегетаріанців.

Опис приготування:

Обов'язково вибирайте для цього рецепта макарони з твердих сортів пшениці. Вони не тільки набагато корисніше, але і не розварюються в процесі приготування. Форму макаронів ви можете вибирати на свій розсуд, це можуть бути як спагеті, так і"бантики" або"черепашки" . Щоб дізнатися, як приготувати макарони з вешенками, прочитайте цей рецепт.

  • Гливи - 400 грам
  • Макарони з твердих сортів пшениці - 100 грам
  • Томатна паста чи кетчуп - 1-2 Ст. Ложок
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Зелень - За смаком
  • Сир - 50 грам
  • Масло оливкове - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
макарони з вешенками - фото крок 1
Насамперед підготуйте всі інгредієнти. Відваріть пасту до стану"аль денте" , відкиньте макарони на друшляк. Vиmoyte і чистий гливи. Очистіть зубчики часнику, промийте зелень.
макарони з вешенками - фото крок 2
Розігрійте в сковороді рослинне масло. Наріжте довільно гливи, викладіть їх в сковороду. Обсмажуйте гриби з додаванням нарубаного часнику. Посоліть і поперчіть за смаком.
макарони з вешенками - фото крок 3
За кілька хвилин до готовності грибів додайте до них томатну пасту або кетчуп. Ретельно все перемішайте.
макарони з вешенками - фото крок 4
Викладіть в сковороду відварені макарони і нарубану зелень. Знову перемішайте всі інгредієнти і накрийте сковороду кришкою, вимкніть вогонь і дайте страві настоятися протягом десяти хвилин.

Схожі рецепти