Makaronи з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати макарони з лисичками на швидку руку - дуже просто. Макарони відмінно заряджають тіло, а лисички порадують і душу. Насамперед, спогадами про прогулянці в лісі.
Цим рецептом зі мною поділився мій друг. Він спортсмен, професійний футболіст. За його словами, ніщо так не заряджає енергією, як макарони. Він їх їсть практично щодня.
Отже, як приготувати макарони з лисичками?
1. Лисички очистіть і промийте. Великі подрібніть.
2. Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. Поставте варити макарони відповідно до інструкції на упаковці.
4. У сковороді розігрійте трохи олії і обсмажте шинку. Шинку виберіть, а на масло в сковорідку відправляйте смажитися лисички. Вони повинні випаруватися.
5. Коли зайва рідина з лисичок випаруватися, додайте до лисичкам цибулю і обсмажте до золотистого кольору.
6. До цибулі і грибів, помішуючи, введіть борошно. Потім додайте води і вершки. Все перемішайте, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і залиште на хвилин 5 гаситися під кришкою.
7. Додайте до грибного соусу шинку. Все перемішайте. Макарони злийте і також відправте в сковороду. Знову перемішайте.
Подавайте макарони з лисичками, прикрасивши страву свіжими листочками або гілочками базиліка.
Смачного!
- Лісіцкі - 400 грам
- Макарони - 400 грам
- Цибулина - 1 штука
- Шинка - 50 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 200 мілілітрів
- Базилік - - За смаком (для прикраси)
- Вода - 1/4 L
Отже, як приготувати макарони з лисичками?
1. Лисички очистіть і промийте. Великі подрібніть.
2. Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. Поставте варити макарони відповідно до інструкції на упаковці.
4. У сковороді розігрійте трохи олії і обсмажте шинку. Шинку виберіть, а на масло в сковорідку відправляйте смажитися лисички. Вони повинні випаруватися.
5. Коли зайва рідина з лисичок випаруватися, додайте до лисичкам цибулю і обсмажте до золотистого кольору.
6. До цибулі і грибів, помішуючи, введіть борошно. Потім додайте води і вершки. Все перемішайте, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і залиште на хвилин 5 гаситися під кришкою.
7. Додайте до грибного соусу шинку. Все перемішайте. Макарони злийте і також відправте в сковороду. Знову перемішайте.
Подавайте макарони з лисичками, прикрасивши страву свіжими листочками або гілочками базиліка.
Смачного!