Рецепт Makaronи з lisichkami фото

Makaronи з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Макарони, Гриби, Лісіцкі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Приготувати макарони з лисичками на швидку руку - дуже просто. Макарони відмінно заряджають тіло, а лисички порадують і душу. Насамперед, спогадами про прогулянці в лісі.

Цим рецептом зі мною поділився мій друг. Він спортсмен, професійний футболіст. За його словами, ніщо так не заряджає енергією, як макарони. Він їх їсть практично щодня.

Отже, як приготувати макарони з лисичками?

1. Лисички очистіть і промийте. Великі подрібніть.

2. Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. Поставте варити макарони відповідно до інструкції на упаковці.

4. У сковороді розігрійте трохи олії і обсмажте шинку. Шинку виберіть, а на масло в сковорідку відправляйте смажитися лисички. Вони повинні випаруватися.

5. Коли зайва рідина з лисичок випаруватися, додайте до лисичкам цибулю і обсмажте до золотистого кольору.

6. До цибулі і грибів, помішуючи, введіть борошно. Потім додайте води і вершки. Все перемішайте, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і залиште на хвилин 5 гаситися під кришкою.

7. Додайте до грибного соусу шинку. Все перемішайте. Макарони злийте і також відправте в сковороду. Знову перемішайте.

Подавайте макарони з лисичками, прикрасивши страву свіжими листочками або гілочками базиліка.

Смачного!

  • Лісіцкі - 400 грам
  • Макарони - 400 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Шинка - 50 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Базилік - - За смаком (для прикраси)
  • Вода - 1/4 L
Цим рецептом зі мною поділився мій друг. Він спортсмен, професійний футболіст. За його словами, ніщо так не заряджає енергією, як макарони. Він їх їсть практично щодня.

Отже, як приготувати макарони з лисичками?

1. Лисички очистіть і промийте. Великі подрібніть.

2. Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. Поставте варити макарони відповідно до інструкції на упаковці.

4. У сковороді розігрійте трохи олії і обсмажте шинку. Шинку виберіть, а на масло в сковорідку відправляйте смажитися лисички. Вони повинні випаруватися.

5. Коли зайва рідина з лисичок випаруватися, додайте до лисичкам цибулю і обсмажте до золотистого кольору.

6. До цибулі і грибів, помішуючи, введіть борошно. Потім додайте води і вершки. Все перемішайте, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і залиште на хвилин 5 гаситися під кришкою.

7. Додайте до грибного соусу шинку. Все перемішайте. Макарони злийте і також відправте в сковороду. Знову перемішайте.

Подавайте макарони з лисичками, прикрасивши страву свіжими листочками або гілочками базиліка.

Смачного!

Схожі рецепти