Макарони з фрикадельками за 25-30 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Любіть макарони по-флотськи? Тоді вам напевно сподобається цей рецепт, тому що сьогодні я розповім, як приготувати макарони з фрикадельками за 25-30 хвилин - відмінний варіант швидкого обіду.
Про що ще можна мріяти, прийшовши з роботи, як нема про швидкому, апетитному і смачне вечері? Таке блюдо можна приготувати за півгодини, поки ви переодягаєтеся, дізнаєтеся новини членів сім'ї або дивіться вечірній випуск улюбленого шоу. Спагеті, приготовані за цим рецептом, потрібно подавати з підливою, але її кількість регулюйте на свій смак: додайте більше або менше води. Обов'язково прикрасьте страву зеленню, так воно виглядає більш апетитним.
- Фарш - 300 грам
- Спагеті - 200 грам
- Вода - 350 мілілітрів
- Томат - 350 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Базилік - 1 Чайна ложка
- Часник - 0, 5 чайних ложки
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Перець - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
1. Розігрійте сковороду з товстим дном або вок. Додайте 1 ст. Ложку рослинної олії. Додайте томатний сік, перець, паприка, сіль, цукор, базилік, часник. Накрийте кришкою і злегка прогрійте.
2. Коли томат закипить, зменшіть вогонь до самого маленького. Цибуля наріжте кубиками, додайте до фаршу і перемішайте. Додати сіль. Ложкою викладіть кульки фаршу в закипілий томат.
3. Додайте воду, накрийте сковороду кришкою і на середньому вогні проваріть фрикадельки 15 хвилин. Спагеті злегка поламайте і додайте до готових фрикадельок.
4. Перемішайте, зменшіть вогонь і накрийте кришкою на кілька хвилин. Знову перемішайте спагетті і на середньому вогні готуйте 8 хвилин під кришкою.
5. Блюдо готово, прикрасьте його рубаною зеленню. Смачного!