Макарони з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Немає ідей для обіду або вечері? Тоді зверніть увагу на цей рецепт. Звичні інгредієнти, нескладний процес і обладнаний результат. І дорослим, і дітям блюдо напевно припаде до смаку.
Перед вами цікава ідея, як приготувати макарони з фрикадельками в вершковому соусі Альфредо. Втім, ви завжди можете використовувати томатний соус, наприклад. Ніжні фрикадельки і макарошки - це завжди безпрограшний варіант, згодні? :) За допомогою покрокової інструкції з рецептом впорається кожен.
- М'ясний фарш - 450 грам
- Молоко - 1/4 склянки
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Пармезан - 1/3 склянки (тертий)
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль, перець, рослинна олія - За смаком
- Макарони - 300 грам
- Сир пармезан - 1/2 склянки
- Вершки - 1/4 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Крем-сир - 220 грам
1. Для початку займемося фрикадельками. У глибокій мисці з'єднайте фарш, молоко, панірувальні сухарі, часник, тертий пармезан, спеції, сіль, перець і яйце. Все ретельно перемішайте.
2. Сформуйте з отриманого фаршу фрикадельки. Викладіть їх на деко.
3. Присипте зверху борошном.
4. Після акуратно просійте надлишки борошна.
5. Викладіть фрикадельки на сковороду з розігрітим маслом і обсмажте до рум'яної скоринки.
6. Для приготування соусу з'єднайте крем-сир, тертий пармезан, вершки, вершкове масло, подрібнений часник.
7. Все акуратно перемішайте і млоїте на середньому вогні, поки соус не стане однорідним. Паралельно в підсоленій воді відваріть макарони.
8. Викладіть в соус обсмажені фрикадельки і макарони.
9. Акуратно перемішайте і через хвилину можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!