Макарони по-татарськи
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо ситні і дуже смачні макарони по-татарськи. Додамо обов'язково м'ясо, овочі, також використовуємо спеції і смачну пасту. Результат виходить настільки смачним, що ви точно заходите добавку!
Смачне і ситне блюдо стане прекрасним обідом або вечерею для всіх членів сім'ї. Подавати до столу макарони по-татарськи можна з різними овочами, соліннями і свіжою зеленню. Неодмінно беріть рецепт на замітку, він дуже смачний і гідний!
- М'ясо - 300 грам (яловичина або свинина)
- Макарони - 70 грам
- Морква - 60 грам
- Цибуля - 60 грам
- Паприка - 4 грами
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Очистіть моркву і цибулю, овочі сполосніть, просушіть. Наріжте цибулю кубиками, морква подрібніть брусками.

М'ясо наріжте невеликими кубиками.

Сковороду розігрійте, додайте олію, викладіть овочі та м'ясо. Смажте всі інгредієнти 4-5 хвилин.

Додайте в сковороду спеції і воду, приблизно стакан. Гасіть все до готовності, близько 20 хвилин.

Викладіть в сковороду будь-які макаронні вироби, якщо води занадто мало, додайте окріп. Накрийте сковороду кришкою і готуйте макарони 6-7 хвилин.

Все перемішайте і зніміть пробу. Готову страву подавайте до столу гарячим.

Смачного!