Рецепт Макарони по-татарськи фото

Макарони по-татарськи
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Макарони
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Готуємо ситні і дуже смачні макарони по-татарськи. Додамо обов'язково м'ясо, овочі, також використовуємо спеції і смачну пасту. Результат виходить настільки смачним, що ви точно заходите добавку!

Смачне і ситне блюдо стане прекрасним обідом або вечерею для всіх членів сім'ї. Подавати до столу макарони по-татарськи можна з різними овочами, соліннями і свіжою зеленню. Неодмінно беріть рецепт на замітку, він дуже смачний і гідний!

  • М'ясо - 300 грам (яловичина або свинина)
  • Макарони - 70 грам
  • Морква - 60 грам
  • Цибуля - 60 грам
  • Паприка - 4 грами
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
макарони по-татарськи - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
макарони по-татарськи - фото крок 2
Очистіть моркву і цибулю, овочі сполосніть, просушіть. Наріжте цибулю кубиками, морква подрібніть брусками.
макарони по-татарськи - фото крок 3
М'ясо наріжте невеликими кубиками.
макарони по-татарськи - фото крок 4
Сковороду розігрійте, додайте олію, викладіть овочі та м'ясо. Смажте всі інгредієнти 4-5 хвилин.
макарони по-татарськи - фото крок 5
Додайте в сковороду спеції і воду, приблизно стакан. Гасіть все до готовності, близько 20 хвилин.
макарони по-татарськи - фото крок 6
Викладіть в сковороду будь-які макаронні вироби, якщо води занадто мало, додайте окріп. Накрийте сковороду кришкою і готуйте макарони 6-7 хвилин.
макарони по-татарськи - фото крок 7
Все перемішайте і зніміть пробу. Готову страву подавайте до столу гарячим.
макарони по-татарськи - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти