Рецепт М'ясо, запечене в рукаві фото

М'ясо, запечене в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Розповідаю дуже простий варіант, як приготувати м'ясо, запечене в рукаві. За цим рецептом м'ясо виходить неймовірно ніжним, соковитим і апетитним, тому що готується у власному соку.

Опис приготування:

Дуже часто використовую рукав для запікання м'яса, птиці (особливо цілої курки), а також всіляких м'ясних рулетів і навіть овочів. Саме завдяки рукаву м'ясо складно пережарити, чого не скажеш про приготування на сковороді або в фользі.

  • Яловичина без кістки - 0, 5 кілограма
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
  • Спеції до м'яса - За смаком
м'ясо, запечене в рукаві - фото крок 1
1. М'ясо мою і витираю насухо серветками, в миску кладу сіль, перець і готову упаковку спецій для м'яса, натираю отриманою масою яловичину. Розміщую м'ясо в рукав, щільно зав'язую останній з двох сторін.
м'ясо, запечене в рукаві - фото крок 2
2. Яловичину в рукаві укладаю в жаротривку форму для випічки, відправляю м'ясо в холодну духову шафу, виставляю температуру в 200 градусів, випікаю близько 1 годину.
м'ясо, запечене в рукаві - фото крок 3
3. За десять хвилин до готовності дістаю форму і розрізаю рукав, щоб вийшла ледве рум'яна кірочка.
м'ясо, запечене в рукаві - фото крок 4
4. М'ясо подаю з будь-яким соусом (у мене був звичайний кетчуп) а також з декількома скибочками чорного хліба.

Схожі рецепти