Рецепт М'ясо з вишнею фото

М'ясо з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Ягоди, Телятина, Вишня
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви

Можливо, назва цієї страви звучить дещо незвично, але смак у нього незрівнянний, повірте. Пропоную вам дізнатися, як приготувати м'ясо з вишнею, і знову здивувати гостей своїм кулінарним талантом!

М'ясо з фруктами або ягодами - це поєднання безпрограшна. Телятина з вишнями вам обов'язково сподобається - м'ясо виходить ніжне, просочене кисло-солодким вишневим соком і ароматом кориці. А готувати його зовсім неважко! Отже, простий рецепт м'яса з вишнями:

1. У вишні видалити кісточки.

2. М'ясо обмити під проточною водою, обсушити. Натерти сумішшю солі і кориці, зробити глибокі надрізи і нашпигувати вишнею.

3. Укласти в змащену невеликою кількістю масла форму і запікати в розігрітій до 180С духовці до напівготовності.

4. Розтопити вершкове масло і змішати з вишневим соком.

5. Вилити на м'ясо і тушкувати його до повної готовності, періодично поливаючи соусом.

6. Готову телятину нарізати на порційні шматки, гарнірувати картопляним пюре або рисом. Подавати м'ясо з вишнею гарячим, ще раз полив соусом.

Смачного!


  • Телятина - 1 кілограм
  • Вишня - 500 грам
  • Сіль - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Вишневий сік - 1 Склянка
М'ясо з фруктами або ягодами - це поєднання безпрограшна. Телятина з вишнями вам обов'язково сподобається - м'ясо виходить ніжне, просочене кисло-солодким вишневим соком і ароматом кориці. А готувати його зовсім неважко! Отже, простий рецепт м'яса з вишнями:

1. У вишні видалити кісточки.

2. М'ясо обмити під проточною водою, обсушити. Натерти сумішшю солі і кориці, зробити глибокі надрізи і нашпигувати вишнею.

3. Укласти в змащену невеликою кількістю масла форму і запікати в розігрітій до 180С духовці до напівготовності.

4. Розтопити вершкове масло і змішати з вишневим соком.

5. Вилити на м'ясо і тушкувати його до повної готовності, періодично поливаючи соусом.

6. Готову телятину нарізати на порційні шматки, гарнірувати картопляним пюре або рисом. Подавати м'ясо з вишнею гарячим, ще раз полив соусом.

Смачного!

Схожі рецепти