М'ясо з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Можливо, назва цієї страви звучить дещо незвично, але смак у нього незрівнянний, повірте. Пропоную вам дізнатися, як приготувати м'ясо з вишнею, і знову здивувати гостей своїм кулінарним талантом!
М'ясо з фруктами або ягодами - це поєднання безпрограшна. Телятина з вишнями вам обов'язково сподобається - м'ясо виходить ніжне, просочене кисло-солодким вишневим соком і ароматом кориці. А готувати його зовсім неважко! Отже, простий рецепт м'яса з вишнями:
1. У вишні видалити кісточки.
2. М'ясо обмити під проточною водою, обсушити. Натерти сумішшю солі і кориці, зробити глибокі надрізи і нашпигувати вишнею.
3. Укласти в змащену невеликою кількістю масла форму і запікати в розігрітій до 180С духовці до напівготовності.
4. Розтопити вершкове масло і змішати з вишневим соком.
5. Вилити на м'ясо і тушкувати його до повної готовності, періодично поливаючи соусом.
6. Готову телятину нарізати на порційні шматки, гарнірувати картопляним пюре або рисом. Подавати м'ясо з вишнею гарячим, ще раз полив соусом.
Смачного!
- Телятина - 1 кілограм
- Вишня - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Обкладинка - За смаком
- Вершкове масло - 150 грам
- Вишневий сік - 1 Склянка
1. У вишні видалити кісточки.
2. М'ясо обмити під проточною водою, обсушити. Натерти сумішшю солі і кориці, зробити глибокі надрізи і нашпигувати вишнею.
3. Укласти в змащену невеликою кількістю масла форму і запікати в розігрітій до 180С духовці до напівготовності.
4. Розтопити вершкове масло і змішати з вишневим соком.
5. Вилити на м'ясо і тушкувати його до повної готовності, періодично поливаючи соусом.
6. Готову телятину нарізати на порційні шматки, гарнірувати картопляним пюре або рисом. Подавати м'ясо з вишнею гарячим, ще раз полив соусом.
Смачного!