Рецепт Бісквіт з вишнею фото

Бісквіт з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Вишня
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги, Бісквіт

Чи любите ви готувати? А піч? Багато хто боїться випічки, як вогню, вважаючи її чимось неймовірно складним. Я покажу вам дуже хороший спосіб приготування бісквіта з вишнею в домашніх умовах.

Як приготувати бісквіт з вишнею? Дуже просто. Для цього потрібно просто уважно вивчити поданий нижче рецепт і слідувати всім моїх порад. Бісквіт виходить ніжним, повітряним і пухким, але при цьому з хрусткою скоринкою. Обов'язково спробуйте!

  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Вишня - 400 грам
бісквіт з вишнею - фото крок 1
У миску вбийте 2 яйця і додайте вершкове масло кімнатної температури. Температура масла важлива, тому краще просто дістаньте його заздалегідь, до початку готування.
бісквіт з вишнею - фото крок 2
Додаємо склянку цукру, збиваємо масу до однорідності.
бісквіт з вишнею - фото крок 3
Змішайте борошно з розпушувачем, просіявши їх через дрібне сито, введіть борошняну масу в вершкову. Замісити тісто.
бісквіт з вишнею - фото крок 4
Форму застеліть пергаментом. Стінки форми змастіть маслом. Викладіть у форму тісто. Зверху заповніть поверхню тесту свіжої вишнею. Завбачливо видаліть у вишні кісточки. Вишень потрібно дуже багато.
бісквіт з вишнею - фото крок 5
Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте бісквіт з вишнею в духовці близько 40 хвилин (може знадобитися трохи більше часу). Готовність бісквітного коржа перевірте дерев'яною шпажкою.
бісквіт з вишнею - фото крок 6
Бісквіт остудити, присипаємо зверху цукровою пудрою і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти