Бісквіт з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Чи любите ви готувати? А піч? Багато хто боїться випічки, як вогню, вважаючи її чимось неймовірно складним. Я покажу вам дуже хороший спосіб приготування бісквіта з вишнею в домашніх умовах.
Як приготувати бісквіт з вишнею? Дуже просто. Для цього потрібно просто уважно вивчити поданий нижче рецепт і слідувати всім моїх порад. Бісквіт виходить ніжним, повітряним і пухким, але при цьому з хрусткою скоринкою. Обов'язково спробуйте!
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 120 грам
- Борошно - 250 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Вишня - 400 грам
У миску вбийте 2 яйця і додайте вершкове масло кімнатної температури. Температура масла важлива, тому краще просто дістаньте його заздалегідь, до початку готування.
Додаємо склянку цукру, збиваємо масу до однорідності.
Змішайте борошно з розпушувачем, просіявши їх через дрібне сито, введіть борошняну масу в вершкову. Замісити тісто.
Форму застеліть пергаментом. Стінки форми змастіть маслом. Викладіть у форму тісто. Зверху заповніть поверхню тесту свіжої вишнею. Завбачливо видаліть у вишні кісточки. Вишень потрібно дуже багато.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте бісквіт з вишнею в духовці близько 40 хвилин (може знадобитися трохи більше часу). Готовність бісквітного коржа перевірте дерев'яною шпажкою.
Бісквіт остудити, присипаємо зверху цукровою пудрою і подаємо до столу. Смачного!