Бісквітний пиріг з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадний бісквітний пиріг з вишнею - це класика смаку. Але сьогодні я хочу показати вам, як приготувати бісквітний пиріг з вишнею на житнього борошна. Це не ускладнює справу, а виходить смачно!
Випічка з житнього борошна грубого помелу стимулює обмін речовин, знижує рівень холестерину, покращує роботу серця і шлунка, виводить з організму солі, токсини і зайву рідину, підвищує імунітет і є джерелом складних вуглеводів. Бісквіт з житнього борошна виходить повітряним, з цікавим присмаком. Готуйте на здоров'я!
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Ванілін - 1 щіпка
- Спеції - 1 Чайна ложка (імбир, мускатний горіх, обкладинка)
- Борошно житнє - 1, 5 склянки (обдирне)
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Вишня - 100 грам (без кісточок)
- Крохмаль - 1-2 Ст. Ложок
Спеції змішайте з цукром і збийте з яйцями до стійкої білої піни. В окремому посуді змішайте житнє борошно, какао і розпушувач. Акуратно перемішайте борошно з яєчної сумішшю за допомогою силіконової спатули, рухаючись зверху вниз. Додавайте борошно частинами в 2-3 етапу.
Викладіть тісто в силіконову форму (діаметр 22 см.), змочену водою. Зверху розмістіть вишні без кісточок, обвалені в крохмалі.
Випікайте бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин (до сухої шпажки). При бажанні можна посипати цукровою пудрою і прикрасити збитими вершками. Смачного!