Бісквітний рулет з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Бісквітний рулет з вишнею вже давно вважається "класикою жанру" . Однак це не означає, що таким смачним блюдом ви не зможете здивувати своїх близьких. Це ідеальне доповнення до чаю!
Якщо вам цікаво, як приготувати бісквітний рулет з вишнею, то все інструкції ви знайдете в цьому рецепті. Ця нескладна, але дуже смачна випічка прикрасить ваш стіл під час чаювання. Якщо ви хочете почастувати таким рулетом дітей, то просто не використовуйте при приготуванні ром.
- Яйце - 6 штук
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 200 грам
- Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
- Вершки 33-35% - 200 мілілітрів
- Цукрова пудра - 100 грам
- Ром - 50 мілілітрів
- Вишня - 350 грам
Для бісквіта вам необхідно відокремити білки від жовтків, другі перетерти з цукровим піском, а перші - збити міксером в пишні піки. Акуратно з'єднайте обидві маси. Додайте какао і просіяне борошно, вимішайте тісто.
Вилийте тісто на пергамент, яким обов'язково потрібно застелити деко Випікайте бісквіт протягом 20 хвилин до повної готовності.
Для крему вам необхідно збити з цукровою пудрою жирні вершки на самих повільних оборотах міксера, інакше крем може расслоиться і начинка бісквіта буде зіпсована.
Коли спечений бісквіт охолоне, викладіть на нього крем. Розрівняйте його рівномірно по всьому Коржу кондитерської лопаткою або звичайної ложкою.
На бісквіт викладіть вишні. Перед цим їх слід очистити від кісточок і замочити в ромі на півгодини, а потім злити зайву рідину. Тісто з начинкою скрутіть в рулет і поставте в холодильник на кілька годин.