Рецепт Бісквітний рулет з вишнею фото

Бісквітний рулет з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Вишня
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Страви з начинкою

Бісквітний рулет з вишнею вже давно вважається "класикою жанру" . Однак це не означає, що таким смачним блюдом ви не зможете здивувати своїх близьких. Це ідеальне доповнення до чаю!

Якщо вам цікаво, як приготувати бісквітний рулет з вишнею, то все інструкції ви знайдете в цьому рецепті. Ця нескладна, але дуже смачна випічка прикрасить ваш стіл під час чаювання. Якщо ви хочете почастувати таким рулетом дітей, то просто не використовуйте при приготуванні ром.

  • Яйце - 6 штук
  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
  • Вершки 33-35% - 200 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Ром - 50 мілілітрів
  • Вишня - 350 грам
бісквітний рулет з вишнею - фото крок 1
Для бісквіта вам необхідно відокремити білки від жовтків, другі перетерти з цукровим піском, а перші - збити міксером в пишні піки. Акуратно з'єднайте обидві маси. Додайте какао і просіяне борошно, вимішайте тісто.
бісквітний рулет з вишнею - фото крок 2
Вилийте тісто на пергамент, яким обов'язково потрібно застелити деко Випікайте бісквіт протягом 20 хвилин до повної готовності.
бісквітний рулет з вишнею - фото крок 3
Для крему вам необхідно збити з цукровою пудрою жирні вершки на самих повільних оборотах міксера, інакше крем може расслоиться і начинка бісквіта буде зіпсована.
бісквітний рулет з вишнею - фото крок 4
Коли спечений бісквіт охолоне, викладіть на нього крем. Розрівняйте його рівномірно по всьому Коржу кондитерської лопаткою або звичайної ложкою.
бісквітний рулет з вишнею - фото крок 5
На бісквіт викладіть вишні. Перед цим їх слід очистити від кісточок і замочити в ромі на півгодини, а потім злити зайву рідину. Тісто з начинкою скрутіть в рулет і поставте в холодильник на кілька годин.

Схожі рецепти