Рецепт Бісквітний торт з вишнею фото

Бісквітний торт з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Вишня
На святковий стіл , День народження , Ювілей
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 7-10

Це не простий бісквіт на швидку руку, але готується він теж легко! За рахунок декількох шарів цей торт виглядає дуже урочисто! Він виходить смачним, соковитим і неодмінно ніжним.

Опис приготування:

Бісквітний торт з вишнею стане справжньою окрасою святкового столу! Цей рецепт гарний тим, що можна використовувати не тільки консервовану вишню, але і полуницю, персики, груші. Таким бісквітним тортом Ви здивуєте кожного за своїм столом! Візьміть рецепт на замітку!

  • Яйця - 4 штуки (для світлого бісквіта)
  • Цукор - 250 грам (для світлого бісквіта)
  • Ванільний цукор - 8 грам (для світлого бісквіта)
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка (для світлого бісквіта)
  • Борошно - 200 грам (для світлого бісквіта)
  • Яйця - 4 штуки (для коричневого бісквіта)
  • Цукор - 250 грам (для коричневого бісквіта)
  • Какао - 2 Ст. Ложки (для коричневого бісквіта)
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка (для коричневого бісквіта)
  • Борошно - 200 грам (для коричневого бісквіта)
  • Вершки 30% - 400 мілілітрів (для крему)
  • Крем 10% - 200 мілілітрів (для крему)
  • Крем 30% - 400 мілілітрів (для крему)
  • Цукрова пудра - За смаком (для крему)
  • Вишня - 300 грам
  • Вершки 33% - 200 мілілітрів (для прикраси торта)
  • Загущувач для вершків - 1 штука (для прикраси торта)
  • Цукрова пудра - За смаком (для прикраси торта)
  • Шоколад - 50 грам (для прикраси торта)
бісквітний торт з вишнею - фото крок 1
Крок 1. Приготуйте бісквіти. Необхідно зробити бісквіти 2-ух квітів: білий і коричневий. Розігрійте духовку до 180 градусів. Збийте яйця з цукром і ваніліном (можна використовувати ванільний цукор). Для білого бісквіта: насипте до верху склянки борошно і крохмаль, просійте і додайте в збиті яйця. Збийте все міксером. Залийте тісто у форму, відправте в духовку на 30 хвилин. Перевірте готовність зубочисткою або сірником. Для коричневого бісквіта: насипте до верху склянки борошно, какао і крохмаль. Далі необхідно виконати той же процес, що і з білим бісквітом.
бісквітний торт з вишнею - фото крок 2
Крок 2. Підготуйте крем. Добре збийте вершки до загустіння. Додайте до них цукрову пудру, сметану 10% жирності і сметану 30% жирності.
бісквітний торт з вишнею - фото крок 3
Крок 3. Розріжте кожен бісквіт уздовж на 2 частини.
бісквітний торт з вишнею - фото крок 4
Крок 4. За допомогою тарілки / чашки різних діаметрів на 1 частини коричневого бісквіта зробіть 3 кола (як на фото). Коло середнього діаметра відкладіть, він знадобиться нам пізніше.
бісквітний торт з вишнею - фото крок 5
Крок 5. Змастіть світлий бісквіт кремом (5-6 столових ложок).
бісквітний торт з вишнею - фото крок 6
Крок 6. На нього помістіть найбільший коло коричневого бісквіта.
бісквітний торт з вишнею - фото крок 7
Крок 7. В середину помістіть найменший коло коричневого бісквіта.
бісквітний торт з вишнею - фото крок 8
Крок 8. Покладіть вишні в простір між двома бісквітними колами.
бісквітний торт з вишнею - фото крок 9
Крок 9. Зверху викладіть крем, розмажте його по всьому діаметру. Потім покладіть цілу другу половинку коричневого бісквіта, змастіть кремом. Покладіть на нього білий бісквіт, ще раз змастіть кремом.
бісквітний торт з вишнею - фото крок 10
Крок 10. Візьміть середній коло від коричневого бісквіта, помістіть його посередині торта. Добре змастіть кремом.
бісквітний торт з вишнею - фото крок 11
Крок 11. Візьміть вишні, злийте з них сік. Викладіть вишні в середину кола. Збийте вершки для прикраси торта разом з загустителем і цукровою пудрою.
бісквітний торт з вишнею - фото крок 12
Крок 12. Прикрасьте торт вершками. Зверху можна злегка присипати натертим шоколадом. Смачного!

Схожі рецепти