Бісквітний полуничний торт
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути солодше і смачніше полуничного торта? По мені, це найкращий десерт на будь-яке свято. Особливої його люблять діти. Свіжа полуниця подобається всім.
Представляю вам рецепт, як приготувати бісквітний полуничний торт. Він буде головним блюдом столу, і все на нього чекатимуть з нетерпінням. Таке блюдо потрібно навчитися готувати, щоб підкорити серця всіх гостей, що прийшли. Торт добре впишеться і на дитячі свята.
- Полуниця - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 125 грам
- Борошно - 75 грам
- Сухі хлібні крихти - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 1, 5 Ст. Ложки
- Молоко - 300 мілілітрів
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 20 грам
- Свіжі ягоди для прикраси - 300 грам
- Збиті вершки - 200 мілілітрів
Готуємо тісто на бісквіт. Два яйця з цукром (75м) ставимо на водяну баню. Постійно заважаючи, ми повинні розчинити цукор. Потім знімаємо масу і гарненько збиваємо міксером.
Всипаємо просіяне борошно і розпушувач. Переливаємо в форму для випікання, яку змастили маслом і присипали крихтами Готуємо 15-20 хвилин при 200 градусах.
Готовий крем. Збиваємо яйце, молоко, цукрову пудру, олія, крохмаль. Потім ставимо все на плиту і розігріваємо до початку повного кипіння. Відразу прибираємо з вогню, додаємо ванільний цукор і ставимо остигати.
Тепер приступимо до начинки. 500 г. Полуниці подрібнюємо з цукром, що залишився в блендері.
Залишилося зібрати торт. Бісквіт розрізаємо навпіл. Промащуємо один шар пюре і кремом. На нього поміщаємо другий шар і робимо те ж саме.
Прикрашаємо торт ягодами і вершками. Б'юся об заклад на 20 хв. В холодильник, щоб все "скріпилося" . Якщо є можливість потримати торт в холодильнику довше - це тільки плюс.