Полуничний торт без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Гості на порозі, а нічого солоденького до чаю немає? Пропоную вам на замітку цей дивно простий варіант, як приготувати полуничний торт без випічки всього за якихось 10-15 хвилин.
Це дивовижний варіант легкого, апетитного і неймовірно простого десерту. Цей рецепт приготування полуничного торта без випічки хороший тим, що для нього потрібно мінімум інгредієнтів, а результат перевершить всі ваші очікування.
- Печиво - 300 грам
- Полуниця - 300-350 грам
- Цукор - За смаком
- Вершки - 2 склянки
1. Для початку потрібно вимити й обсушити ягоду. Видалити хвостики і нарізати її невеликими шматочками. Частина відправити в чашу блендера і подрібнити. Додати трохи цукру і як слід перемішати.
2. На дно форми викласти печиво. У рецепті приготування полуничного торта без випічки можна використовувати абсолютно будь печиво, починаючи від бісквітного і закінчуючи звичайними крекерами.
3. Полити печиво подрібненої ягодою. Це буде свого роду глазур. Якщо є час, можна уварити її на повільному вогні, а також додати туди розтоплений шоколад, наприклад.
4. Зверху викласти рівним шаром залишилися ягідки. Якщо полуниця недостатньо солодка, можна додати трохи цукрової пудри.
5. Охолоджені вершки вилити в невелику мисочку і збити до щільних піків. Ласуни можуть додати в крем цукор. Як варіант, можна доповнити полуничний торт без випічки в домашніх умовах цедрою цитрусових для аромату.
6. Крем розподілити по торту рівним шаром. От і все, десерт готовий. На кілька хвилин його можна відправити в морозилку - і можна пробувати, що вийшло.