Полуничний чізкейк без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний чізкейк, приготований без випічки. Основним інгредієнтом в цьому десерті виступає полуничне желе, також чітко відчувається ніжне вершкове суфле і присмак мигдалю.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування полуничного чізкейку без випічки. Відразу попереджаю, готується даний десерт зовсім нешвидко, так що якщо у вас є в запасі повноцінний день - можна приступати. Чізкейк подається до столу в замороженому вигляді, дуже добре виглядає на святковому столі, подобається дітям і дорослим. Хай щастить!
- Мигдаль - 50 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Маскарпоне - 500 грам
- Вершки - 400 мілілітрів
- Цукор коричневий - 260 грам
- Полуниця - 400 грам
- Желатин - 30 грам
- Вода - 100 мілілітрів
Подрібніть мигдаль в блендері.
Розтопити вершкове масло і додайте борошно, подрібнений мигдаль і цукор. Перемішайте.
Замісити тісто. Форму для чізкейку застеліть папером для випічки, викладіть тісто і утрамбуйте його, розрівнюючи по дну. З 20 хвилин відправляємо в духовку.
Желатин залийте вершками, нагрівайте до повного розчинення.
Маскарпоне змішайте з 100 грам цукру, збийте до розчинення цукру. Суміш розділіть навпіл. Одну частину - в холодильник, іншу - змішуємо з желатином, збиваємо.
Вершково-желейної масою залийте основний корж. Поставте все в холодильник на 2 годину.
Полуницю промиваємо, змішуємо з 100 грам цукру і подрібнюємо в блендері. Потім додаємо 10 грам желатину, перемішуємо.
Дістаньте з холодильника вершкове желе, залийте полунично-желейні пюре. Знову відправляємо в холодильник на 2 годину.
Дістаньте з холодильника маскарпоне з цукром. Другу порцію зробіть, аналогічно першої.
Дістаньте з холодильника застиглий десерт, залийте вершково-желейної масою. Ставимо в холодильник ще на пару годин.
Прикрасьте чізкейк свіжої полуничкою. Смачного!