Рецепт Полуничний чізкейк без випічки фото

Полуничний чізкейк без випічки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Горіхи , Мигдаль , Полуниця
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Чізкейк
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Прекрасний чізкейк, приготований без випічки. Основним інгредієнтом в цьому десерті виступає полуничне желе, також чітко відчувається ніжне вершкове суфле і присмак мигдалю.

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування полуничного чізкейку без випічки. Відразу попереджаю, готується даний десерт зовсім нешвидко, так що якщо у вас є в запасі повноцінний день - можна приступати. Чізкейк подається до столу в замороженому вигляді, дуже добре виглядає на святковому столі, подобається дітям і дорослим. Хай щастить!

  • Мигдаль - 50 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Маскарпоне - 500 грам
  • Вершки - 400 мілілітрів
  • Цукор коричневий - 260 грам
  • Полуниця - 400 грам
  • Желатин - 30 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
полуничний чізкейк без випічки - фото крок 1
Подрібніть мигдаль в блендері.
полуничний чізкейк без випічки - фото крок 2
Розтопити вершкове масло і додайте борошно, подрібнений мигдаль і цукор. Перемішайте.
полуничний чізкейк без випічки - фото крок 3
Замісити тісто. Форму для чізкейку застеліть папером для випічки, викладіть тісто і утрамбуйте його, розрівнюючи по дну. З 20 хвилин відправляємо в духовку.
полуничний чізкейк без випічки - фото крок 4
Желатин залийте вершками, нагрівайте до повного розчинення.
полуничний чізкейк без випічки - фото крок 5
Маскарпоне змішайте з 100 грам цукру, збийте до розчинення цукру. Суміш розділіть навпіл. Одну частину - в холодильник, іншу - змішуємо з желатином, збиваємо.
полуничний чізкейк без випічки - фото крок 6
Вершково-желейної масою залийте основний корж. Поставте все в холодильник на 2 годину.
полуничний чізкейк без випічки - фото крок 7
Полуницю промиваємо, змішуємо з 100 грам цукру і подрібнюємо в блендері. Потім додаємо 10 грам желатину, перемішуємо.
полуничний чізкейк без випічки - фото крок 8
Дістаньте з холодильника вершкове желе, залийте полунично-желейні пюре. Знову відправляємо в холодильник на 2 годину.
полуничний чізкейк без випічки - фото крок 9
Дістаньте з холодильника маскарпоне з цукром. Другу порцію зробіть, аналогічно першої.
полуничний чізкейк без випічки - фото крок 10
Дістаньте з холодильника застиглий десерт, залийте вершково-желейної масою. Ставимо в холодильник ще на пару годин.
полуничний чізкейк без випічки - фото крок 11
Прикрасьте чізкейк свіжої полуничкою. Смачного!

Схожі рецепти