М'ясо з сюрпризом
(покроковий рецепт з фото)
Ще не визначилися, що зробити на гаряче до святкового столу? Ви тільки погляньте на цю приголомшливо оригінальну, неймовірно смачну ідею приготування м'яса з начинкою. Дивно апетитно!
Коли традиційні страви вже злегка набридли, потрібно шукати цікаві варіанти. Один з таких хочу запропонувати вам на замітку. Поспішаю навчити вас, як приготувати м'ясо з сюрпризом. Усередині будуть і фаршировані грибочки, і смажені овочі, і сир. Це по-справжньому вишукану страву, яке буде мати гарний вигляд на столі і точно здивує своїм смаком всіх, хто його спробує.
- Свинина - 850 грам
- Куряче філе - 250 грам
- Гриби - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сир - 250 грам
- Часник - 1-3 зубчиків
- Зелень - 0.5 пучка
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Свинину вимийте, обсушити і наріжте. Відбийте кожен шматочок трохи. Додати сіль, додайте спеції за смаком.
2. Вимийте і висушіть грибочки. Акуратно видаліть ніжки. Натріть на тертці сир (близько 100 грам), з'єднайте з подрібненою зеленню і пропущеним через прес часником. Наповніть капелюшки отриманою сумішшю.
3. Підготуйте жароміцних форму. Застелите фольгою і змастіть її трохи маслом. Викладіть на дно відбивні з невеликим нахлестом. У центр помістіть грибочки. Залишки сирної суміші викладіть зверху.
4. Вимийте куряче філе, обсушити і злегка відбийте. Додати сіль, поперчіть за смаком. Викладіть рівно зверху сиру.
5. На рослинному маслі обсмажте цибулю з тертою морквою. Підсолити трішки, можна додати трохи томатної пасти для кольору. Викладіть овочі рівним шаром.
6. Зверху присипте все тертим сиром і акуратно загорніть фольгу. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку.
7. Через годину акуратно розгорніть фольгу. З'єднайте соєвий соус з медом і змастіть отриманою сумішшю для апетитною скоринки. Надішліть назад в духовку і запікайте м'ясо до готовності.