Лаваш з сюрпризом
(покроковий рецепт з фото)
Рулетиками і рулетами з лаваша вже давно нікого не здивуєш. А я пропоную спробувати зробити це, приготувавши дивовижну і дуже несподівану начинку. Закускою можна нагодувати і дорослих, і дітей.
М'ясні та сирні варіанти начинки вже злегка набридли? Тоді спробуйте цей класний варіант, як приготувати лаваш з сюрпризом. Соковита, насичена, ароматна і приголомшливо смачна ікра з тушкованих овочів - це саме те, що потрібно, щоб і нагодувати і справити враження. Спробуйте, тим більше, що в рецепті абсолютно немає нічого складного.
- Баклажан - 4-5 штук (у мене дуже маленькі)
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2 штуки (можна червоний і зелений)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Томатний соус - 1 Склянка
- Лаваш - 2 штуки
- Сіль, зелень, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
1. Насамперед вимийте і висушіть баклажани.
2. Очистіть їх і наріжте невеликими брусочками.
3. Дрібними кубиками наріжте очищену моркву, цибуля і часник.
4. Вимийте і висушіть помідори. Наріжте їх гострим ножем. В даному випадку це і червоні, і зелені помідори.
5. Розігрійте на сковороді з високими бортами рослинне масло. Викладіть овочі, обсмажте їх на середньому вогні. Додати сіль за смаком, додайте спеції.
6. Влийте трохи томатного соусу і тушкуйте овочі до готовності. Після остудіть начинку.
7. На лист лаваша (підвернувши його край) викладіть начинку.
8. Акуратно згорніть рулетом - і можна подавати до столу. Смачного!