М'ясо з чорносливом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ми приготуємо куряче філе, фаршироване чорносливом і сиром. Вийде відмінне блюдо для свята! дивимося рецепт.
Чорнослив залийте окропом, сир натріть, спеції перемішайте з оливковою олією. У м'ясі зробіть кишеню, фаршируйте приготованими спеціями, сиром і сухофруктами. Потім відправте в духовку, попередньо обернувши фольгою. Просто і швидко!
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Куряче філе - 500 грам
- Чорнослив в'ялений - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Хміль-сунелі - 1 Ст. Ложка
- Гірчиця з зернами - 1 Ст. Ложка
- Інші спеції за вашим вибором - 1 Ст. Ложка
- Твердий сир - 100 грам
Чорнослив помістіть в миску. Залийте окропом і нехай настоюється. Він набрякне, стане м'якше.
Натріть на тертці твердий сир. У вузьку миску влийте оливкову олію, соєвий соус, додайте спеції, видавіть через прес часник, додайте всі спеції на ваш смак. Помістіть в маринад м'ясо і маринують його 30 хвилин.
Минуло 30 хвилин. М'ясо вийняти з маринаду. Зробити в ньому кишеню. Вкладіть в кишеню чорнослив.
Сир діляться на 2 частини. Одну частину додайте в кишеню. Другу залиште на потім.
З фольги зробіть човник. Помістіть в неї нафаршироване філе. Залишки маринаду вилити зверху. Розігріти духовку до 200 градусів. Запікати там м'ясо близько 20 хвилин. Дістати. Посипати сиром і повернути в духовку для плавки сиру.
М'ясо вийняти з духовки і подати до столу відразу. Воно таке гаряче, ароматне, соковите і смачне, що немає слів.