Рецепт М'ясо з чорносливом в духовці фото

М'ясо з чорносливом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Сухофрукти, Чорнослив
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви у фользі

Ми приготуємо куряче філе, фаршироване чорносливом і сиром. Вийде відмінне блюдо для свята! дивимося рецепт.

Чорнослив залийте окропом, сир натріть, спеції перемішайте з оливковою олією. У м'ясі зробіть кишеню, фаршируйте приготованими спеціями, сиром і сухофруктами. Потім відправте в духовку, попередньо обернувши фольгою. Просто і швидко!

  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Куряче філе - 500 грам
  • Чорнослив в'ялений - 50 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Хміль-сунелі - 1 Ст. Ложка
  • Гірчиця з зернами - 1 Ст. Ложка
  • Інші спеції за вашим вибором - 1 Ст. Ложка
  • Твердий сир - 100 грам
м'ясо з чорносливом в духовці - фото крок 1
Чорнослив помістіть в миску. Залийте окропом і нехай настоюється. Він набрякне, стане м'якше.
м'ясо з чорносливом в духовці - фото крок 2
Натріть на тертці твердий сир. У вузьку миску влийте оливкову олію, соєвий соус, додайте спеції, видавіть через прес часник, додайте всі спеції на ваш смак. Помістіть в маринад м'ясо і маринують його 30 хвилин.
м'ясо з чорносливом в духовці - фото крок 3
Минуло 30 хвилин. М'ясо вийняти з маринаду. Зробити в ньому кишеню. Вкладіть в кишеню чорнослив.
м'ясо з чорносливом в духовці - фото крок 4
Сир діляться на 2 частини. Одну частину додайте в кишеню. Другу залиште на потім.
м'ясо з чорносливом в духовці - фото крок 5
З фольги зробіть човник. Помістіть в неї нафаршироване філе. Залишки маринаду вилити зверху. Розігріти духовку до 200 градусів. Запікати там м'ясо близько 20 хвилин. Дістати. Посипати сиром і повернути в духовку для плавки сиру.
м'ясо з чорносливом в духовці - фото крок 6
М'ясо вийняти з духовки і подати до столу відразу. Воно таке гаряче, ароматне, соковите і смачне, що немає слів.

Схожі рецепти